Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Battlelog

_Shizuu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, otóż nie mogę się zalogować do battleloga, jeszcze rano mogłem .. dziwna sprawa. Ale sęk w tym, że na originie jestem zalogowany, daje na BF'a żeby grać, włącza mi battleloga ale jak loguje się tymi samymi passami do niego to pokazuje że jest błędne, ktoś wie o co chodzi ?

WaldzioxD.png

Opublikowano

Niestety, też posiadam taki błąd. Na Origin mogę się normalnie zalogować, ale na battlelogu nie ma szans.

Opublikowano

Nie wiem czy to wina tego, że wcześniej tj. rano pokazywało się, że jakiś update strony się robił i proszą wejść później, no to poczekałem i teraz nie idzie się zalogować ;f

WaldzioxD.png

Opublikowano

We are having some login issues after the update - we have our best men on it! Stay tuned.

Z tego można wyczytać że: Mają problemy z logowaniem po Update - mają najlepszych ludzi i mamy czekać :)

Opublikowano

Ja też nie mogę się zalogować , ale pojawił się na górze strony pasek , że juz naprawiają i proszą o cierpliwość ;)

EDIT: Strona znowu jest w trakcie aktualizacji.

mca.png
Opublikowano

Strona działa ale dalej nie można sie zalgoować :/

PS: Sorry nie przeczytałem na czerwono

Battlelog login is currently disabled, please try again in a while

Opublikowano

Passy nie dzialaly poniewaz bylo wylaczone logowanie na battlelogu z powodu konserwacji ale juz wszystko dziala poprawnie :)

Przybij Piątke [5] :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...