Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za co można dostać rangę Blue Member ?

Piotrek..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś powiedzieć, za konkretne odpowiedzi + i proszę nie pisać, że można wygrać w konkursach bo to wiem.

Chciałbym zdobyć Blue Member ;x

Opublikowano

Za konkursy... Albo admini czasem rozdają na twitchu itd. Ale tam też trzeba coś napisać albo się zgłosic

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

1369676241-U611928.png

Grupa: Blue Member
Opis Rangi: Ranga Konkursowa.
Jak zdobyć rangę: Można zdobyć poprzez zwycięstwo w konkursie organizowanym w dany dziale lub w głównych konkursach. Nie jest, aż tak wyjątkowa jak ranga Black Member. Wraz z rangą użytkownik otrzymuje nagrodę.
Nagroda:
4875_blue.png
Przywileje Rangi:
- Może ustawić tło profilu
- Może Zamykać własne Tematy
- Może Otwierać własne Tematy
- Powiększona Skrzynka Wiadomości
- Limit: 20 Lubię To/24h

Opublikowano

Range tą możesz osiągnąć z
Konkursów ;) , losowań , głownie jest to ranga konkursowa .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

ref

Czego jeszcze nie rozumiesz? Zaraz zleci się masa ludzi, którzy zaczną powtarzać, że Blue można wyrwać z konkursów, losowań i eventów forumowych. Jeżeli chodzi Ci o to czy można go dostać ot tak - nie, nie można. Więc pozostaje Ci wykazanie się jakimiś umiejętnościami (do konkursu w dziale) bądź szybkością do konkursu statusowego. Amen.

Opublikowano

Obserwuj spis eventów, rocznice, święta - w tych okresach jest najwięcej konkursów/losowań/turniejów. Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...