Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival Island z kapką fabuły. :)

GeleX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Razem z koleżanką stworzyłem mapę survival. Akcja dzieje się na wyspach.

Możesz znaleźć na wyspie, na której się pojawisz zasady i zadania. Oraz drzewo.

Mapa jest w wersji Alpha v.1 - będzie ciągle udoskonalana! B)

Download:

www67.zippyshare.com/d/86790577/11523/Survival%20Island.zip

Skan:

www.virustotal.com/pl/file/cf40256d4fae24cc1299ef5cb73497ddfe1cfa567b073ceadb023fb525739f5d/analysis/1371285858/

Screenshoty:

0y0gQVk.png

MixGJsS.jpg

4G9euht.jpg

aJwnPVU.jpg

09RJHTP.jpg

iluNvOE.jpg

jqaUrLp.jpg

PokqHkz.jpg

FpwdRoP.png

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

Mam pytanko czy na tej mapie znajdę ukryte skrzynki?

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Hmm. Na ssach wygląda to naprawdę ładnie - widać, że wszystko jest dopracowane. Ja poleciłbym dodać jakiś texture pack pasujący do rozbitka - możesz stworzyć własny - oraz opisanie bardziej szczegółowe tej mapki (co się na niej znajduje, gdzie, ile wysp, jakie itd.) Daję like za bardzo ładną pracę ;)

Oczywiście, czekam na więcej :D

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Texture pack na zdjęciach jest wykonanym przeze mnie zremixowanym texturką pod pvp, jednak do budowy też się nadaje.

Jeżeli chcecie klimatu, możecie grać na Jungle Ruins - naprawdę ładny. Gra na nim m.in. PitchBlack w swojej najnowszej serii.

http://www.curse.com/texture-packs/minecraft/fortune-glory-jungle-ruins-textu#t1:other-downloads

Opublikowano

Hmm SS'ów wynika że może być na prawdę ciekawie :) , tylko ptaynie ;) Wysp jest tyle co na ss'ach czy jest ich wiecej ;) ? i czy każda wyspa ma inny biom ;d ?

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Hmm SS'ów wynika że może być na prawdę ciekawie :) , tylko ptaynie ;) Wysp jest tyle co na ss'ach czy jest ich wiecej ;) ? i czy każda wyspa ma inny biom ;d ?

Nie zrobiłem SS tylko głównej wyspy, cholera wie czemu. A każda wyspa ma inny biom, lecz niedługo powstanie więcej - m.in podniebna i netherowa. To dopiero wersja Alpha!

ciekawe fajnie to wygląda :) jakieś płapki może :)

Pułapki? Nie pomyślałem, lecz pułapki podchodzą pod escape/parkour, gdyż na takiej mapie można sobie po prostu zniszczyć tłoki, redstone i chu* z pułapki. Jednak znajduje się jedna na zimowej wyspie (proszę nie spoilerować :))

Daj linka do tego Texture packa co masz na screenach :)

Texture pack jest mój prywatny i tylko do użytku własnego, gdyż nie mam praw na remixowanie innych paczek i udostępnianie ich jako "mojej". Przykro mi.
Txt posiada również koleżanka, z którą budowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...