Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajni Wykonawcy

MojePoleOjBoze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mi polecić jakiś fajnych polskich raperów??

Nie podawajcie GrubSona itp. ;)

Najlepiej jakbybyło dużo wulgaryzmów ;)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

GrubSon to nie raper. ;)

2sty, HuczuHucz, Pezet, Diox/Hades, Pih, Z.B.U.K.U, Sitek, Sulin, Rover, Paluch, Kali, O.S.T.R, BonusRPK(Najnowsza płyta), Raca, Peerzet, Solar/Białas, TomB, Łona, Bezczel, Bisz, Medium, Bonson, Buka, Cira, Borixon, Eldo, DonGuralesko, Waldemar Kasta, HempGru, Hifi Banda, Kaczor, KaeN, Kajman, Słoń, Shellerini, Młody M, Małpa, Miuosh, Onar, Fokus, Rahim, Planet ANM, WhiteKRST, Eselka, ZdunO, Juras/Wigor, Prys, Proceente, Pyskaty, Smarki Smark, Nullo, Szad, Porki, Tetris, Peja, Tede, Vixen, VNM, W.E.N.A, Zeus. To tylko niewielu :P

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

GrubSon to nie raper. ;)

2sty, HuczuHucz, Pezet, Diox/Hades, Pih, Z.B.U.K.U, Sitek, Sulin, Rover, Paluch, Kali, O.S.T.R, BonusRPK(Najnowsza płyta), Raca, Peerzet, Solar/Białas, TomB, Łona, Bezczel, Bisz, Medium, Bonson, Buka, Cira, Borixon, Eldo, DonGuralesko, Waldemar Kasta, HempGru, Hifi Banda, Kaczor, KaeN, Kajman, Słoń, Shellerini, Młody M, Małpa, Miuosh, Onar, Fokus, Rahim, Planet ANM, WhiteKRST, Eselka, ZdunO, Juras/Wigor, Prys, Proceente, Pyskaty, Smarki Smark, Nullo, Szad, Porki, Tetris, Peja, Tede, Vixen, VNM, W.E.N.A, Zeus. To tylko niewielu :P

Przecież większość to wack'i... Nie rozumiem jak można przy Smarkim podawać jakichś Sulinów, Dioxów czy Bonusów...

Z tego co dał zostawiłbym tylko:

Pezet, Rover, Peerzet, Łona, Bisz, Medium, Bonson, Cira, Planet ANM, Proceente, Pyskaty, Smarki Smark, Nullo, Szad, Porki, Tetris, Tede, Vixen, VNM, W.E.N.A, Zeus.

B.R.O

Nie.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Przecież większość to wack'i... Nie rozumiem jak można przy Smarkim podawać jakichś Sulinów, Dioxów czy Bonusów...

Z tego co dał zostawiłbym tylko:

Pezet, Rover, Peerzet, Łona, Bisz, Medium, Bonson, Cira, Planet ANM, Proceente, Pyskaty, Smarki Smark, Nullo, Szad, Porki, Tetris, Tede, Vixen, VNM, W.E.N.A, Zeus.

Nie.

O gustach się nie dyskutuję. Znasz takie coś?

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Następny... Przecież można określić czy raper jest dobry czy nie obiektywnie, więc nie pierdol mi o gustach, bo większość wklejonych przez ciebie to wack'i.

A tak poza tym, to jest forum i służy między innymi do rozmawiania o gustach. Jak ci nie pasi to wyjdź z internetów żeby czasem ktoś nie podważał twojej opinii.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Następny... Przecież można określić czy raper jest dobry czy nie obiektywnie, więc nie pierdol mi o gustach, bo większość wklejonych przez ciebie to wack'i.

A tak poza tym, to jest forum i służy między innymi do rozmawiania o gustach. Jak ci nie pasi to wyjdź z internetów żeby czasem ktoś nie podważał twojej opinii.

Dla ciebie może to być wacek, dla innego dobry rap. A poza tym, nie spinaj się bo żyłka ci pęknie kotq. ;) Btw, chcesz się kłócić? To idź sobie na glamrap.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Dla ciebie może to być wacek, dla innego dobry rap. A poza tym, nie spinaj się bo żyłka ci pęknie kotq. ;) Btw, chcesz się kłócić? To idź sobie na glamrap.

Chuja wiesz o rapie jak widać. Nie wacek, a wack.

Znowu zacytuję "skill po pierwsze", bo idealnie pasuję w takich dyskusjach. To, że dla kogoś Bonus jest dobry nie znaczy, że tak jest i chuj do tego mają gusta.

A z tym kotkiem to wygląda jak wyjęte z metina. Chciałeś być taki Mrauu, ale nie wyszło :(

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ja tu nie napisałem że Bonus jest jakiś pro elo ziom. Nie słucham go, aczkolwiek Dobry Człowiek mi jako jedyna płyta BonusaRTV podpadła do gustu. Szkoda że nigdy nie grałem w metina :c, ale powtarzam, nie spinaj się. to tylko forum, internet.

Poza tym, chuj to ty wiesz. Dałeś Planet`a ANM, Procenta. Jeśli dla ciebie oni są lepsi od takiego Onara, Miuosha czy Piha, to widać że ty chuja się znasz na rapie. Ale cóż, nie będę się kłócił. Na koniec zacytuje '

wychowałem się na rapie, Ciebie wychował Glamrap'.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja tu nie napisałem że Bonus jest jakiś pro elo ziom. Nie słucham go, aczkolwiek Dobry Człowiek mi jako jedyna płyta BonusaRTV podpadła do gustu. Szkoda że nigdy nie grałem w metina :c, ale powtarzam, nie spinaj się. to tylko forum, internet.

Poza tym, chuj to ty wiesz. Dałeś Planet`a ANM, Procenta. Jeśli dla ciebie oni są lepsi od takiego Onara, Miuosha czy Piha, to widać że ty chuja się znasz na rapie. Ale cóż, nie będę się kłócił. Na koniec zacytuje '

wychowałem się na rapie, Ciebie wychował Glamrap'.

Przecież Pih się skończył na kwiatach zła, Miłosz i Onar to jedni z najnudniejszych, truskulowych pierdolników na tej scenie. A planet wciąga tych wszystkich dupą.

"to zabija na ulicach" - Pih

co

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

No ja rozumiem jak ktoś słucha innego gat. muzycznego to można powiedzieć że jednemu się podoba rock, a drugiemu rap czy soul/rnb. No ale w rapie od zawsze chodziło o to by dopierdolić lepszym wersem niż inni, pokazać skillsy żeby przeciwnikowi japę ujebało, więc jak to się ma do tego co ty podałeś? Smarki obok Kaena?

@TOP Jak słuchasz rapu tylko dlatego że tylko w nim nikt "się nie pierdoli" i przeklinanie to nie temat "tabu" to pozdro... ale żeby nie było warna to Peja z dawniejszych lat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...