Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NewEarth

allpha22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, na wejściu chcę wyjaśnić dla czego piszę to tutaj a nie w dziale do tego przeznaczonym, a pisze to tutaj gdyż w dziale do tego przeznaczonym nie wiem czemu nie mogę dodać nowego tematu... do dyskusji , więc proszę Administrację tego oto forum o nie usuwanie mego tematu a przeniesienie go do działo --> Metin2.pl zapowiedzi i dyskusje .

A Teraz do rzeczy.

Chciał bym Zaprosić wszystkich fanatyków Metina Do Gry na serwerze :

New Earth

Oficjalna Strona :

http://newearth.pl/

Kilka słów wyjaśnienia Dlaczego to piszę.

Piszę to ponieważ jest postawiony bardzo Fajny nie zacinający się serwer na którym są zrobione bardzo ciekawe misje jak i nowe mapki ,
Bosy, Expi sie na miarę znanego wszystkim Pl'a no możliwie że nie co szybciej bo w 1 h wbija się 20 lvl przy luźnej grze . A ludzi tam nie ma. Znaczy się jest mało licząca garstka ludzi którzy piszą ze sobą i grają ale im więcej ludzi tym milsza gra każdy to rozumie.

LvL maksymalny (105) nie został osiągnięty póki co ,fakt faktem są 90 lvl ale nie grające.... więc serwer jest świetną okazją do udowodnienia czegoś sobie i innym.

Od wczorajszego wieczorka Ja i 5 znajomych zaczeliśmy grać w chunjo ;) na czacie można pisać z innymi królestwami co jest bardzo fajną sprawą i dowiedzieliśmy się że w shinsso gra 11 osób a Jinno 8

No trzeba przyznać że jest to znikoma grupka ludzi i to jest powodem że nikt tu nie gra , postanowiliśmy podjąć się zadania i zachęcić jak najwięcej graczy na ten serwer.

A Więc Zapraszam Serdecznie na Stary Serwer ( Dedyk) New-Earth Serwer-Hard Dla Ludzi z Poziomem.

# Na którym nie wbija się 250 Lvl ale gwarantuje że wbicie 105 nie będzie łatwym zadaniem

# Nie Przerabia się zbrojek 5 razy a tylko 3 razy ( standardowo)

# Nie Przerabia się broni 5 razy a tylko 3 razy (standardowo)

# Są ciekawe bosy typu Elitarne. 9 ogonow itp (jeśli gral ktoś kiedyś na Ahrimani u Arymana to wie o czym mówię )

# Bezsensowne misje też nie istnieją

# Nie Istnieją 6/7 bony co jest największą zaletą tego serwera.

# Nie ma PD w IS z czego się cieszę. ( tylko metiny red las )

# Nowe Trasy z nowymi bosami

Tylko wpadać i grać więc Zachęcam do zabawy (Tylko Dla wytrwałych i cierpliwych )

Dokładniejszy Opis czy też Zapowiedź Starego serwera zajdziesz pod tym adresem :

Linnk :
http://www.mpcforum....newearth-dedyk/

Mam Nadzieję że znajdzie się Grupa osób chętna zawalczyć na tym serwerze .

Zapraszam
Opublikowano

Tylko ze nigdzie indziej nie moge go napisać bo mam wszystko zablokowane... nie wiem dla czego ? czaisz ? a nikt nie jest w stanie mi pomóc i wyjaśnić dla czego ? i nie tylko ja tak mam bo spora osób również

Opublikowano

Tylko ze nigdzie indziej nie moge go napisać bo mam wszystko zablokowane... nie wiem dla czego ? czaisz ? a nikt nie jest w stanie mi pomóc i wyjaśnić dla czego ? i nie tylko ja tak mam bo spora osób również

Chodzi o to, że tam można pisać tematy/posty od 30postów : ) Nabij je szybko w pogaduszkach, tylko uważaj bo warny się sypią ostro :<

Opublikowano

Stary hardy to przeszłość już nimi Ci "fanatycy metina" rzygają no kur zamiast zrobić jak easy serwer to wy się pieprzycie z hardami, nie dość że co chwila jest prezentacja jakiegoś nowego serwera to przeważnie jest hard... szkoda słów

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Stary hardy to przeszłość już nimi Ci "fanatycy metina" rzygają no kur zamiast zrobić jak easy serwer to wy się pieprzycie z hardami, nie dość że co chwila jest prezentacja jakiegoś nowego serwera to przeważnie jest hard... szkoda słów

Każdy ma swoje upodobania. Nadal jest masa zwolenników serwerów HARD. Niestety, sporo dobrych serwerów nie ma szans na wybicie i padają z braku zainteresowania. Podobnie będzie z NewEarth, chociaż jest b.dobrym serwem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...