Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowa karta graficzna [Więcej FPS]

punish39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeść ;] kiedyś mialem kartę nvidia geforce 8600 i gra mi chodziła na LOW około 40 FPS, spaliła mi się i kupilem nvidie geforce 210, która jest słaba, wogóle nie wydajna no ale ja tego nie wiedzialem, bo polecił mi ją informatyk, ktory mówił, ze to jest pod gry karta, ehh. Teraz chcialbym kupić sobie nową kartę do 300 zł, w którą bym mógł pograć w BF3, WarZ, Black Ops 2 chociaż na LOW, jeden informatyk mi polecił tą karte http://allegro.pl/nvidia-msi-geforce-gt630-2gb-2048mb-128bit-box-i3314469013.html ale nie wiem czy jest dobra, jeśli nie to proszę o napisanie jaką ewentualnie mógłbym kupić, zeby spelnic wymagania napisane wyżej.

Komputer :

Pentium dual-core E5500 2.80 ghz 3.73 ghz

Zasilacz: Mercury AP-2400

Płyta glowna DFI BI P43-T34

Pozdrawiam :]

Opublikowano

Na tym procku mogą być problemy z BF'em nawet na LOW. Poza tym Twój aktualny zasilacz jest słaby, musisz go wymienić. Ja na Twoim miejscu kupiłbym jakiś zasilacz, np OCZ 600W a potem kupił jakiegoś GTX'a :)

Opublikowano

Proszę tu masz specyfikacje które sobie załatwisz z GPU od Zotiaca z TI

OukGQGD.png

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...