Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

COD 1.1 jeden serwer.

CrazyBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakieś 4 dni temu był problem z 'game masterem' i nie dało się grać w COD'a, następnie odświeżyłem i miałem wszystkie serwery oprócz 1 (Mein Land Rifles 1.1). Jest to najlepszy serwer na jakim grałem, on działa na 100% gdyż mój kolega na nim gra (nawet wysyłał mi ss'y). W Konsoli jest napisane, że znalazło mi 93 serwery a 1 nie (dokładniej: 1 server not listed (filtered out by game browser settings). Mam wersję gry 1.1 tak jak mój kolega. Próbowałem instalować 2 różne gry (pierw rusko-angielską, potem angielską) i nic to nie dało. Jeżeli ktoś wie w czym może tkwić problem, albo jak ręcznie dodać serwer to proszę o pomoc.

P.S. Wpisywałem /connect IP serwera i nie działało, po dodaniu do ulubionych również się nie włącza. (Awaiting connection i może liczyć w nieskończoność).

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Łączysz się z tym serwerem?

84.54.160.177:28962

Gra tu nie ma nic do rzeczy, jedynym powodem może być:

- ban na dedykowanym serwerze na twoje IP

- twoje połączenie

Jeśli nie umiesz się połączyć z powyższym IP, to proszę daj zdjęcie spingowania 84.54.160.177 (start > uruchom > cmd > ping 84.54.160.177)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Tak, o to chodzi. Masz zablokowane łącze z tym IP.

Są dwie możliwości:

- ISP zbanował ci to IP

- Antywirus/firewall zablokował do niego dostęp

- Hoster serwera nadał ci banicję na twoje IP

W pierwszej kolejności spróbowałbym połączenia z wyłączonym firewallem/antywirusem, a po nieudanej próbie skontaktować się z dostawcą internetu.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Antywirusa i zaporę wyłączyłem, nic nie dało.

Przed problemem z 'Game masterem' wszystko było OK. Chociaż dostałem bana 2 razy za rzekome WH, którego nie miałem, ale i tak tego samego dnia mogłem grać na owym serwerze. Jedyne co wiem, to jest to, że serwer zmienił IP z 78.90.209.130 i portu 28960 na ip 84.54.160.177 i port 28962

Może kiedyś będzie ;p

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...