Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Słowniczek dla początkujących graczy

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest lepsze. :) Wybacz, ale troszkę tam jest za bardzo naciapane wszystkiego. :3 Nie martw się, pamiętałam o jego spisie. Zwyczajnie dopadła mnie wczoraj nuda i postanowiłam coś zrobić. :)

Dodam, ale to jak wpadnie kilka propozycji, bo uciążliwe jest dodawanie po jednym skrócie. ;x

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest lepsze. :) Wybacz, ale troszkę tam jest za bardzo naciapane wszystkiego. :3 Nie martw się, pamiętałam o jego spisie. Zwyczajnie dopadła mnie wczoraj nuda i postanowiłam coś zrobić. :)

Dodam, ale to jak wpadnie kilka propozycji, bo uciążliwe jest dodawanie po jednym skrócie. ;x

Tam jest tego więcej i można wygodnie wyszukiwać to, co jest potrzebne. Według mnie zrobienie tego w grafice nie ma żadnego sensu, bo teraz nie można wyszukać skrótu na stronie przy użyciu Ctrl + F, tylko trzeba przeczytać wszystko.
Opublikowano

Tam jest tego więcej i można wygodnie wyszukiwać to, co jest potrzebne. Według mnie zrobienie tego w grafice nie ma żadnego sensu, bo teraz nie można wyszukać skrótu na stronie przy użyciu Ctrl + F, tylko trzeba przeczytać wszystko.

Nie będę się wypowiadać za wszystkich. Jedni wolą wersję pisaną, a inni graficzną. Mnie bardziej przypada do gustu ta druga, ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.

Opublikowano

Nie będę się wypowiadać za wszystkich. Jedni wolą wersję pisaną, a inni graficzną. Mnie bardziej przypada do gustu ta druga, ale jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.

Możesz zrobić obie ;)
  • 11 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] Słowniczek dla początkujących graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...