Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] privek ;>

VertOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

www.elitepvpers.com/forum/nostale/2647181-p-server-noskomon-de.html

chyba pyka ale nie sprawdzę bo nie mam DE

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Wejdź na forum tego serwera i mają tam czat możesz się tam czegoś dowiedzieć , ale z tego co wyczytałem na serwie maja lagi

Opublikowano

Czemu szukacie privkow zagranicznych? kubman ma juz servka. beta zamkneta. teraz tylko czekac jak ogarnie stronke z reje i napsize temat :P

ok, ale nie lepiej mieć 2 opcje?

moim zdaniem lepiej będzie grać z niemcami / anglikami

u nich jest kultura i można się dogadać, w przeciwieństwie do polaków

Jeśli powstanie priv tylko dla mpc - będę grać

polski priv - nie będę gdyż polacy to nooby i wolę nie rozumieć hiszpanów, aniżeli słuchać - noob, ban, fuck you, pierdol sie noobie....

Opublikowano

ok, ale nie lepiej mieć 2 opcje?

moim zdaniem lepiej będzie grać z niemcami / anglikami

u nich jest kultura i można się dogadać, w przeciwieństwie do polaków

Jeśli powstanie priv tylko dla mpc - będę grać

polski priv - nie będę gdyż polacy to nooby i wolę nie rozumieć hiszpanów, aniżeli słuchać - noob, ban, fuck you, pierdol sie noobie....

Wiesz co, na moim serwerze nie spotkalem sie z taka sytuacja, anizeli by taka zaistniala, skutkowala by blokada konta i IP..

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

dlatego mówię iż na serwie z mpc forum bym zagrał

jak mniemam to na twoim serwie byli sami z mpc, ew. kilku z poza

użytkownicy mpc są dość ogarnieci i wiedzą czym może skutkować ''odpal''

jeśli wpadłby na serwer jakiś debil czyli ludzie których na polskich serwerach znajdziesz wiele - flame i flame nieunikniony

założyłem ten temat aby pokazać iż powstaje nie jeden, a kilka prywatnych serwerów ;)

Opublikowano

Kubaman mam takie pytanie do cb ty kupiles pliki od Kingrapa ? Bo on napisal ze nowe wersje plikow sa platne a wiem ze twoj serwer stoi na jego plikach.

Zeby nie bylo Offtopu.

Tak jak mowilem w tamtym poscie..Chyba nikt mnie nie posluchal...Gralem na tym serwerze dla mnie nie oplaca sie teraz grac zanim Elektrochemie nie naprawi wszystkich Crashow bo nie da sie grac..Wybieram postac chodze przez chwile i nagle DC i tak za kazdym razem dlatego lepiej grac na serwie stworzonym tylko dla siebie.

nostaleh.png
Opublikowano

To wkoncu ten server co podal ktos w 1 poście dziala czy nie ;p ? bo niewiem czy sie logowac czy co ;p

Ps jesli dziala to jest on ?

Opublikowano

serwer jest obecnie off lecz w sumie co kilka godzin jest dostępny

na forum serwera macie info w jakim stanie jest obecnie

Opublikowano

a czy trzeba przez hamachi czy zwykły plik do cl? bo zdaje mi się że cl a nie hamachi

Opublikowano

Szczerze. Te serverki do dupy ,aczkolwiek myślę ,że na mpc nic lepszego nie powstanie. (Moje zdanie.. )

Chyba w nas nie wierzysz :) Już mamy od kubamana.

@kubaman - A kiedy tak na oko serwer będzie działał normalnie bez tej bety? Bo już słyszałam, że zamknięta i robisz norm., serv, potwierdź plotki ;D

Daj +..

.. i oceń profil :)

Opublikowano

Wiesz co, na moim serwerze nie spotkalem sie z taka sytuacja, anizeli by taka zaistniala, skutkowala by blokada konta i IP..

Szczerze? zależy , grałem z różnymi i Polacy mają najgorsze zachowanie.. zachowanie gorsze niż zwierzęta:P oczywiście nie wszyscy.

Najlepszą ekipe Polaków to znalazłem ale w innej grze, w Nostale dużo osób z zerową kulturą, a to boli jak wchodzisz gdzieś do gry a Anglik itd mierzy cię jak każdego z góry ;).

Najlepiej bany po 24h jak takie coś będzie lub ewentualnie bany po kilka dni.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...