Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto-Atak

Expeliarmus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gracze z wyższych lig lekko się przemieszczają po zadaniu auto-ataku (szczególnie chodzi mi o ADC). Tu moje pytanie: czy da się ustawić skrót klawiszowy do auto-ataku? Tak, że np. mam zaznaczony cel przebiegam sobie i wciskam przykładowo "A", kiedy chce.

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Po prostu musisz to wyćwiczyć. Zwiększa to twój dps . Ta metoda nazywa się STUTTER STEPING,

W opcjach masz ustawienie które pozwoli ci na atak tylko zaznaczonego celu do momentu zgonu, tym samym nie zaczniesz atakować kolejnego emeny póki na niego nie klikniesz

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

Po prostu musisz to wyćwiczyć. Zwiększa to twój dps . Ta metoda nazywa się STUTTER STEPING,

W opcjach masz ustawienie które pozwoli ci na atak tylko zaznaczonego celu do momentu zgonu, tym samym nie zaczniesz atakować kolejnego emeny póki na niego nie klikniesz

Dla mnie lepszym rozwiązaniem jest A+Shift która autoatakuje natychmiastowo najbliższą jednostkę. Skraca to czas pomiędzy najechaniem na postacie i zaznaczenie jej.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopuję ponieważ chce wiedzieć, gdzie moge takowe ustawienie znaleść i jak sie ono nazywa. Nie będe zakładał zbędnego tematu.

Opublikowano

hmm bo widzialem jak streamerzy biją moba, odchodzą i znowu biją (nie klikając na niego myszką), jest to jakiś bind czy co?

Opublikowano

hmm bo widzialem jak streamerzy biją moba, odchodzą i znowu biją (nie klikając na niego myszką), jest to jakiś bind czy co?

To taki czar o nazwie auto atak i wciskanie klawisza mowy

ibfr.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...