Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2sty - Kto 2 ma ten styl

Saves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PRAWDZIWY RAP.

Słuchać i edukować się, to prawdziwy polski rap. Bez zbędnego pierdolenia.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nauczcie się, kurwa, wklejania rapów do tematu o rapach, a nie tworzycie dwadzieścia trzy miliardy osiemset cztery miliony siedemset trzydzieści cztery tysiące pięćset trzydzieści cztery tematy...

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Nie spinaj się, i nie spam. Wystarczyłoby napisać kulturalnie drecholu. Ale co będę się kłócił, nie zniżam się do twojego poziomu. ;)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie spinaj się, i nie spam. Wystarczyłoby napisać kulturalnie drecholu. Ale co będę się kłócił, nie zniżam się do twojego poziomu. ;)

Mówi to kibic jakiegoś polskiego klubu :rolleyes:

To ty spamisz nie wklejając tego do odpowiedniego tematu, tylko tworząc nowy.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Mówi to kibic jakiegoś polskiego klubu :rolleyes:

To ty spamisz nie wklejając tego do odpowiedniego tematu, tylko tworząc nowy.

Wiem, mój błąd. Ale to nie znaczy że masz się spinać. Poza tym, co ma do tego że kibicuję Polskiemu klubowi? ..

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Wiem, mój błąd. Ale to nie znaczy że masz się spinać. Poza tym, co ma do tego że kibicuję Polskiemu klubowi? ..

Mogę spinać ile chcę. Polskiemu z małej. Ma to, że mnie od drecholów wyzywasz, co miało pewnie pokazać mi, że jestem głupszy, a sam w sygnaturce masz "jedno miasto, jeden klub, legia warszawa aż po grób". Śmiesznie to wygląda, bo takie hasła i wczuwanie się w jakiś klub w którym nie grasz nie stawia cię w świetle inteligentnego chłopca, który może kogoś od dresów wyzywać.

Za ciepło na dresy

@down

tę dyskusję/kłótnię...

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Widzę że cie uraził dres, nie miało to cie urazić. Ale nie miałem na myśli że jesteś głupi. Skończmy tą dyskusję/kłótnie, bo każdy będzie bronił swoich racji, i jeszcze posypią się warny. 5! ;)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...