Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podobam się jej ?

Cs-Yanosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziewczyny...

Mam problem z taką dziewczyną.. Nie wiem czy podobam się jej czy nie.

Często się na mnie gapi (jak ja tez zaczne sie paczyc to ona przestaje),

śmieje się z moich żartów,

'dziś' kopała mnie w krzesło xD ( mówiłem przestań to ona swoje ;_; ) ,

Jak miałem złamaną rękę to zrobiła mi na nim graviti ;dd ,

siada blisko mnie (zazwyczaj)

jest dla mnie uprzejma i miła ;)

jak uderzyłem ją z piłki miała focha na jeden dzień na drugi już było jak zawsze.

jak byłem u kolegi na ognisku to mówiłem, że już idę to ona mnie błagała żebym jeszcze został

Zapraszamy

userbar_1_srv-12244.png

Serwer Counter-Strike 1.6 IP-78.46.58.205:27044 [bF2/DD2 Only]+[s/NS]

Opublikowano

Lubi cię i pewnie jej się podobasz.

Kopie w krzesło żeby zwrócić na siebie uwagę :P

Podrywaj koleżankę bo masz duże szanse na powodzenie B)

58815786.jpg

Opublikowano

'dziś' kopała mnie w krzesło xD ( mówiłem przestań to ona swoje ;_; ) ,

Wariaci...

Normalna koleżanka, żaden odmieniec.

I tak nie zaruchasz

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

I tak nie zaruchasz

Nie zaruchasz ? nie przeginasz ?

Zapraszamy

userbar_1_srv-12244.png

Opublikowano

Uważaj ...

Miałem to to samo i nic .

Po prostu normalka .

Może jej się nudzi któż wie :rolleyes:

Wariaci...

Normalna koleżanka, żaden odmieniec.

I tak nie zaruchasz

co do twojego spoilera :P

i tak nie zamoczysz :P

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Zaproś ją na spara w Csie jak wygra to znaczy, że trenowała skilla dla Ciebie!

hahahahahah :D łap + za poczucie humoru :)

@EDIT

Za co warn -,- ? HeHe, pozdrawiam. xD

Zapraszamy

userbar_1_srv-12244.png

Opublikowano

Podobasz się jej, weź ją i pogadaj. Kurwa, sam to poczujesz co ja Ci będę tutaj pieprzył.

A i nie zapomnij koleżko:

I tak nie ruchniesz B)

skpUo.png

Opublikowano

Podobasz się jej, weź ją i pogadaj. Kurwa, sam to poczujesz co ja Ci będę tutaj pieprzył.

A i nie zapomnij koleżko:

I tak nie ruchniesz B)

w moim wieku na pewno nie porucham ^^ . Chyba, że mama pozwoli.

Zapraszamy

userbar_1_srv-12244.png

Opublikowano

Spróbuj kupić maskę uczuć i dać emocje i pocałunek. Jak da na Ciebie emocje, to oznacza, że Cię kocha ;x I potem idź do starszej pani i zrób misję na obrączkę i jej daj.

@Tak. Kopiąc w krzesło chce zwrócić uwagę na Ciebie ;D Spytaj ją szczerze, czy się jej podobasz ;x Jak jest inteligentna, to wtedy gdy nie czuje nic do Ciebie to nie wyśmieje, nie bój się

Opublikowano

Spróbuj kupić maskę uczuć i dać emocje i pocałunek. Jak da na Ciebie emocje, to oznacza, że Cię kocha ;x I potem idź do starszej pani i zrób misję na obrączkę i jej daj.

@Tak. Kopiąc w krzesło chce zwrócić uwagę na Ciebie ;D Spytaj ją szczerze, czy się jej podobasz ;x Jak jest inteligentna, to wtedy gdy nie czuje nic do Ciebie to nie wyśmieje, nie bój się

daj mi yangi na pierścionek bo wieśniak jestem ;x hehe ;)

Chyba spytam, co mi tam. ;)

Zapraszamy

userbar_1_srv-12244.png

Opublikowano

Lol? Chcesz się pytać mamy czy możesz ją(...)wtf...

Co do tematu, widać, że podobasz jej się. Skoro chce być z tobą jak najdłużej to coś oznacza, nieprawda?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Pytaj się o to na forum, gdzie większośc userów to singlowe nerdy :). Jeżeli ona też ci się podoba to podejdź i zagadaj, nie widzę tutaj nigdzie problemu.

Może się w tobie zakochać, albo robi sobie z ciebie jaja, mimo stereotypów ludzie są różni i, cytując - kto nie ryzykuje ten nie rucha.

Pozdr.

Patataj

Opublikowano

Przecież widać już gołym okiem że podobasz jej się, ona już zrobiła kilka kroków a ty jeszcze nie odpowiedziałeś ?, teraz najwyższy czas żebyś ty zrobił ten krok i powiedział jej coś miłego.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Pytaj się o to na forum, gdzie większośc userów to singlowe nerdy :). Jeżeli ona też ci się podoba to podejdź i zagadaj, nie widzę tutaj nigdzie problemu.

Może się w tobie zakochać, albo robi sobie z ciebie jaja, mimo stereotypów ludzie są różni i, cytując - kto nie ryzykuje ten nie rucha.

Pozdr.

No, na pewno mówisz o sobie
Nie rozumiem co to za głupia moda pytać się na forum czy dziewczyna jest tobą zainteresowana
Jak się patrzy na ciebie jakaś panna to idziesz i do niej coś zagadujesz, wiadomo patrzy się przez dłuższy czas to jest tobą zainteresowana i pamiętaj nie musi się patrzeć na Ciebie tylko dla tego, że podoba się jej twój wygląd może ceni sobie w tobie twój charakter bo co z tego jak ktoś jest przystojny a tak naprawdę jest idiotą...
Więc nie marnuj czasu bo pamiętaj nie wykorzystane okazję się mszczą nie uda Ci się idź szukać następnej ;) Najważniejsze w sztuce podrywu to nie przejmować sie tym, że Ci kilka razy nie wyszło bo w końcu się trafi ta jedyna :)

Opublikowano

Dziewczyny to dziwne stworzenia, tego nie ogarniesz. :D Może być oczywiście tak, że jej się podobasz, ale może to być także zwyczajny gest przyjacielski. :) To, że koleżanka Cię lubi nie musi od razu znaczyć, że wiąże z Twoją osobą jakieś nadzieje. Zaproś ją na spacer bądź do kina i przekonasz się czy Cię podrywa, stara się zbliżyć, czy trzyma na dystans. Ewentualnie z nią szczerze pogadaj. :)

Opublikowano

Dzieci z Podstawówki zakochały się, wielka miłość niczym Romeo i Julia..

Zwykła koleżanka. Gdybym ja tak miałbym się przejmować to każda koleżanka byłaby moją dziewczyną :_:

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Zwykła koleżanka. Gdybym ja tak miałbym się przejmować to każda koleżanka byłaby moją dziewczyną :_:

Jakie odrazu tam dzieci z podstawówki ? -,- ..

Dziękuję Wszystkim za te rady, ale jak ktoś chcę może jeszcze coś napisać pod spodem. ;)

Zapraszamy

userbar_1_srv-12244.png

Opublikowano

16 lat masz, pewnie zapomniałeś jak było w podstawówce ?

@top

Może to być koleżanka, która szuka zajęcia na nudne dni jak np kopanie w krzesło, stawianie fochów na kilka godzin czy dni to normalka. Z drugiej strony warto spróbować może akurat się w Tobie kocha, poflirtuj z Nią, a się dowiesz o co tak naprawdę jej chodziło/chodzi :]

Opublikowano

Nie zaruchasz ? nie przeginasz ?

przegiął...

powinien napisać że

i tak nie poruchasz.

A już niedługo temat w pogaduszkach

"Czy w moim domu jest prąd"

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

ja jak przyszedlem do nowej gimbazy tak mialem tydzien, w klasie byly 3 dupy, 16 chlopakow, i te 3 dupy przez okoll tydzien tak ciagle do mnie: 'stefciuuu, ale masz ladne imie', bla bla bla, i chuj z tego wyszlo, z jedna sie przelizalem pare razy i znalazla kogos i papa xD

Opublikowano

xxx

Jap*erdole ! Jeb*ć idiotów, którzy piszą: Kup se maske uczuć, pokaż
jej stalke w metinie itp. czy w każdym temacie musicie to pisać ? Hejt
dla was zasrane dzieci. Crazy wypier*alaj 11 latku na metina i nie pisz
tych zjeb*nych tekstów bo wku*wiają już mnie.

Co do autora :), pewnie się jej podobasz, najlepiej zapytaj o co chodzi jej :D

Jak tak bedziecie patrzec na siebie to nic nie będzie ;d

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Jakie odrazu tam dzieci z podstawówki ? -,- ..

Dziękuję Wszystkim za te rady, ale jak ktoś chcę może jeszcze coś napisać pod spodem. ;)

Stwierdzam fakty, zachowujesz się jak małe dziecko. Podniecasz byle czym. Od kiedy kopnięcie kogoś oznacza zauroczenie itp? Pomyślałeś że może nie śmiać się z twoich żartów, tylko z ciebie? ;) Uu Graffiti na gipsie, oznaka zakochania na 100%. Takie powody i podniecenie tylko w podstawówce. No chyba że jesteś nerdem który używa tylko ręki. To już zmienia sprawę. :)

16 lat masz, pewnie zapomniałeś jak było w podstawówce ?

Gamus, pamiętam. Ale proszę cię, nie pytałem się o to na forum na grach. Jeszcze powody takie jakby z dupę wyjęte i takie na siłę.

PS: Te posty nie mają cie urazić (Założyciel tematu)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...