Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][SURVIAL][1000SLOTÓW]«TanksCraft»

Kitzekeldar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa:
TanksCraft
Adres:
89.75.73.53
Wersja:
1.5.2
typ:
Dedyk
wl:
Nie
sloty:
1000
moby:
Tak
potwory:
Tak
pvp:
Tak
pluginy:
AntiCheat   AntiRelog    AuthMe    AutoSaveWorld     Factions     Jail        MobArena              Reporter         WorldEdit         WorldGuard Shop
ekipa:
Założyciel: CzarnyPies999
Admin: Kitzekeldar
Mod: Hubert11695
KidMod: domino9812
KidMod: Yeti114
info:
Witamy na naszym serwerze, a tak naprawdÄ w przedsionku. PoniĹźej znajdujÄ siÄ informacje dotyczÄce paru waĹźnych spraw dotyczÄcych serwea.
Zancznijmy od VIPa, na serwerze znajdujÄ sÄ dwa rodzaje owych rang: VIP oraz SuperVIP. SÄ one dostÄpne w cenie:
VIP~>6zĹ15gr. (brutto)
SuperVIP~>11zĹ7gr. (brutto)
Osoba, która dokonała zakupu przez SMS i jej płatność została zaksięgowana, powinna skontaktować się z Administracją w celu utrzymania owej rangi.
Jakie udogodnienia dostaje VIP oraz SuperVIP?
VIP: 
-TP (do kogoĹ)
-Żelazne EQ
-Działka (w Ĺrodku miasta)
-Komenda: sethome
-Szacunek i kolorowy nick
SuperVIP:
-TP (obie strony)
-Diamentowe EQ
-Działka (w środku miasta)
-Komenda: set home (x2)
-Komenda: back
-Szacunek i kolorowy nick

Przejdźşmy do samego gameplay'u. Każdy gracz respi się bez niczego w mieście. Osoba ta jest bezpieczna, póki nie opuści murów miasta.
Wszelkie zabijanie oraz griffing, poza miastem jest DOZWOLONE. Zapraszam do miłej i szczęśliwej gry na serwerze  Pozdrawiam// Kitzekeldar oraz Administracja

Na serverze panuje spokój i porządek, gdyż właściciel dobiera z rozwagą KidModów, Moderatorów itd.

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Powiem tak

Administracja jest do DUPY pisze w regulaminie 5. Administracja nie oddaje straconych itemow a gosc se dednal a ja zabrałem eq które miał od kid moda

a on powiedział jak nie oddam to do Pierdla nie oddałem bo pisze nie odpowiada i stało się

Mapa jest nie ciekawa w 30min taka zbuduje

pluginy byle jakie

vipy po co kupować skoro jest home dla gracza , a niema warp czyli nic nie ogarnęli

Sloty 1000 to nic innego jak faikslot plugin który pokazuje tyle slotów tak naprawdę serwer ma max 40

NQ 1/10 dla serwera

Opublikowano

Poszukujecie techników? Piszę własne pluginy.

raczej nie bo serv pewnie padnie po 10 min.

Siemanko

robie

serwery

minecraft

na zamowienie

PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...