Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Odkopy tematów przez ich właścicieli

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Otóż mam sugestię, aby odkopy wyższe niż 1 miesiąc (epic odkopy) były dozwolone przy dwóch warunkach:

>Odkopuje autor tematu

>Jest to uzasadnione

O co chodzi? Dlaczego niby? Dajmy przykład... mnie. Pół roku temu miałem problem z kartą graficzną, to znaczy średnio mi działała. Potem zapomniałem o temacie, ale problem pozostał. Po pół roku odkopuję temat, ponieważ problem nadal występuje (uzasadnienie).

Albo (już nie ja :D) ktoś rok temu opublikował mapę do jakiejś gry. Zapomniał o niej, po czym grzebiąc w swojej zawartości zauważył ją. Po co tworzyć nową prezentację itp. (uzasadnienie)? Znacznie lepiej jest ODKOPAĆ TEMAT.

Takich przykładów jest w cholerę dużo, myślę że rozpatrzycie moją sugestię.

No, chyba że wolicie zakładanie kolejnych, identycznych tematów :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale jest taka reguła, że teoretycznie nie ma czegoś takiego jak 'odkop'. Chociażby dlatego, że użytkownik szukający zapytania na problem może trafić właśnie na takowy temat i go ponownie poruszyć. Odkop jest wtedy, kiedy napisany post to spam bądź zwyczajny górnik.

Podsumowując - jeśli ktoś 'odkopuje' stary temat, ale dodaje wartościową treść bądź ponownie zadaje pytanie nie ma tutaj mowy o dawaniu ostrzeżeń czy zmykaniu wątku.

Opublikowano

Tak jak Mijoszi napisała. Od pewnego czasu (bodajże od nowego regulaminu) nie ma już takiego punktu jak "Odkop".

Został tylko spam. Każdy temat może zostać kontynuowany jeżeli wnosi coś do tematu / autor nadal ma problem lub ktoś inny ma ten sam problem

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Tak jak Mijoszi napisała. Od pewnego czasu (bodajże od nowego regulaminu) nie ma już takiego punktu jak "Odkop".

Został tylko spam. Każdy temat może zostać kontynuowany jeżeli wnosi coś do tematu / autor nadal ma problem lub ktoś inny ma ten sam problem

No, to ktoś nieźle przespał zmiany...

http://www.mpcforum.pl/topic/755302-co-myslicie-o-takim-typie-serwera/

Odkop. kosz.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jest Kid Modem, dopiero się uczy ;)

Nie wiem czy wiecie, ale jest taka reguła, że teoretycznie nie ma czegoś takiego jak 'odkop'. Chociażby dlatego, że użytkownik szukający zapytania na problem może trafić właśnie na takowy temat i go ponownie poruszyć. Odkop jest wtedy, kiedy napisany post to spam bądź zwyczajny górnik.

Podsumowując - jeśli ktoś 'odkopuje' stary temat, ale dodaje wartościową treść bądź ponownie zadaje pytanie nie ma tutaj mowy o dawaniu ostrzeżeń czy zmykaniu wątku.

That's true.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak napisała Miyoshi.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...