Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zbugowana postać na OX

przemo0093

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jednym z prywatnych serwerów których gram, zbugowała mi się postać na OX (zreszta nie tylko mi, bo także wszystkich uczestników OX). Ringi teleportacji tam nie działaja, ktoś też starał się tam wydostać z OX organizując wojne, ale wszystko zawiodło.Administracja sama nie umie nas z stamtąd nas wyciagnac. Teraz mam pare pytań z tym związanych:

1. Jest może jakiś hack, dzięki któremu bedę mogł sie teleportować ?

2. Może jest jakiś sposób by odbugować jakimś programem ? czy tak czymś ?

Ogólnie w tej sytuacji Wasze pomysły są na wagę złota.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Tak mogę się zalogować, a na dodatek tylko ta postać jest zbugowana lub ten OX to jeden wielki bug. Bo reszta postaci na tym koncie działa poprawnie.

Opublikowano

Opiszę przebieg całego OX. GM zorganizował OX i po jego zakończeniu, miało nas teleportować z tego obszaru, ale wszyscy tam utkwiliśmy, nawet sam GM nei mogł z niego wyjść. A na postać loguję się normalnie, po za jednym szczegółem. Gdy dla przykładu zaloguję sie na ch1 i zmienię postać np na inna na tym koncie to zawsze mi je wylogowuje. Natomiast jeżeli jestem najpierw zalogwany na innej postaci i przeloguję sie na tą z Ox to nie wywala z konta.

Opublikowano

No to niech zamknie serwer skoro nie potrafi przenieść postaci. Wy nie zrobicie nic bo to wina serwera pewnie nie klienta.

Opublikowano

Logujesz się na konto, a gm pisze /transfer 'twojnick' , jeżeli dobrze Cię zrozumiałem.

to nie zadziała ponieważ z ox jak i dt nie da się tepać graczy.

możesz wejść przez moda i na wh maksymalnie wejść w ścianę, jeśli już będziesz na końcu mapy to Cie powinno lognąć a potem przenieść do m1.

Opublikowano

to nie zadziała ponieważ z ox jak i dt nie da się tepać graczy.

możesz wejść przez moda i na wh maksymalnie wejść w ścianę, jeśli już będziesz na końcu mapy to Cie powinno lognąć a potem przenieść do m1.

To nie zadziała , próbowałem , bo też mam ten sam problem , gdyż zapewne gramy na tym samym serwerze ;) metin2.k.vu , zgadza sie.?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...