Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabawy JailBreak znacie jeszcze jakieś?

HE!

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam.

Jak w temacie znacie jeszcze jakieś pluginy z zabawami? mam takie

jail_freeday.amxx ;zabawa wymagana
jail_kd.amxx
jail_ganiany.amxx
jail_polowanie.amxx
jail_chowany.amxx
jail_wojnagangow.amxx
jail_dzieciwojny.amxx
jail_zombi.amxx
jail_kaczki_z_awp.amxx
chowanieButelki.amxx
Opublikowano

killday

Box

A zabawy nie wymagające pluginu to:

Walka na spreye (To się stosuje w 2-4 ostatnich osobach TT ma postawić sprey'a jak najwyżej kto postawi go najniżej zostaje zabity.)

Ostatnia Reakcja (CT mówi np. skok kto ostatni podskoczy zostaje zabity)

Sajmon (CT jest Sajmonem i TT musi wykonywać jego rozkazy z przedrostkiem sajmon mówi np. Sajmon mówi kucać. Jeżeli CT powie Skakać i nie wypowie Sajmon mówi to ta osoba która podskoczy zostaje zabita)

Mam talent (CT Nakazuje TT pokazać talent jeżeli CT się spodoba osoba będzie żyć jeżeli nie to ginie)

Kulki (CT wystrzeluje np. z m4 jakąś liczbę kulek a TT ma zgadnąć ile zostało w magazynku)

Szybkie paluszki (CT nakazuje napisać na say'u jakiś tekst kto będzie pierwszy zazwyczaj jest tak ,że wybiera osobe do zabicia)

Kolory. (TT mają różne kolory i CT mówi ,kto ma np. kolor żółty ma wystąpić kto wystąpi z kolorem żółtym żyje kto nie zostaje zabity i jeżeli wywołali kolor żółty a wyjdzie szary również zostaje zabity.)

Regmannn

Opublikowano

Up, przecież napisał już kill day, tylko w skrócie jako kd. Co do tematu to chodziło mu raczej o zabawy które włącza się w /menu jak się jest w ct. Na serwie na kt ostatnio grałem ct mógł dawać tylko fd, kd, wg, polowanie, ganianego, ale admin mógł dawać pełno innych zabaw jak np. na fd śnieżki, dzień grawitacji, dzień zamrażania, a w zwykły dzień dzień zoombie, dzień rekina, dzień nocnych marków, wojna na granaty itp. Można to chyba dać, że zwykły ct może takie coś włączyć

Pasjonat
Opublikowano

Regman to co napisałeś mam...Czytaj.

Plesniawek podałeś to ale bez linków wszystko wpisywałem na google i ani 1zabawy takiej nie ma

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

wiem ale wolał bym profesialnie a ja i tak jestem z tego zielony

;/

jail_kd.amxx
jail_ganiany.amxx
jail_polowanie.amxx
jail_chowany.amxx
jail_wojnagangow.amxx
jail_dzieciwojny.amxx
jail_zombi.amxx
jail_kaczki_z_awp.amxx
chowanieButelki.amxx połowy z tego niezrobia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...