Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Gdzie mogę kupić najtaniej D3 (wersja pudełkowa; najlepiej info z Kielc bo tu mieszkam)

2. Czy w D3 są duże pająki? W Torchlightcie 2 wystarczył mod, więc czy tutaj jest też coś takiego

3. Czy mogę grać postaciami ze startera w pełnej wersji?

Opublikowano

@Up

Właśnie stoję u wrót tego lochu ze Spider Queen.

#Topic

Mam jeszcze kolejne pytania:

1. Czemu w singlu mam dobre fpsy 25+ (nie za nowy sprzęt ale jest okej) a na multi mi strasznie tnie?

2. Opłaca mi się farmić (15 lvl Monk; normal) czy lepiej iść linią fabularną?

Opublikowano

@Up

Właśnie stoję u wrót tego lochu ze Spider Queen.

#Topic

Mam jeszcze kolejne pytania:

1. Czemu w singlu mam dobre fpsy 25+ (nie za nowy sprzęt ale jest okej) a na multi mi strasznie tnie?

2. Opłaca mi się farmić (15 lvl Monk; normal) czy lepiej iść linią fabularną?

1. Może dlatego, że biega kilka postaci i jest wiecej efektów jednoczesnie? Mi tez potrafi przyciac ;>

2. Leć z fabułą. Exp do 60lvl bez ogladania sie za siebie. Jak bedziesz potrzebowal gearu na 50-60lvl to możesz do mnie pisac - podeślę CI kilka błyskotek za free. Codziennie setki tego sprzedaje ;>

Opublikowano

@Up

Kolega też mi mówił żeby iść fabułą, ale hajsu mam mało (30k ledwo nazbierane) i chciałbym mieć lepszy gear z AH. I ostanie na razie pytanie: jaka jest najlepsza broń dla monka? Kłykcie czy daibo lub inne bronie jedno-, dwuręczne.

Opublikowano

@Up

Kolega też mi mówił żeby iść fabułą, ale hajsu mam mało (30k ledwo nazbierane) i chciałbym mieć lepszy gear z AH. I ostanie na razie pytanie: jaka jest najlepsza broń dla monka? Kłykcie czy daibo lub inne bronie jedno-, dwuręczne.

2x jak najszybsza broń jednoręczna + life on hit (na niskich poziomach się lepiej sprawdza) + jakiś critical damage. :)

Chociaż osobiście latałem ze skornem i też nie było źle ^^

O hajs się nie martw. Na inferno z 1 moba potrafi polecieć koło 2k golda + rozbijając śmieci na składniki i je sprzedawając zarobisz szybko na podstawowy gear. Ewentualnie mogę Ci coś podrzucić jak serio nie będziesz dawał rady.

Opublikowano

Na niskim lvl nie przejmuj się zbytnio dokładnym czyszczeniem/questami, bo gra'' zacznie się ''dopiero po 60lvl na inferno :)
Na odpirdol rób questy, nie czyść dokładnie map... jedynie to polecam Ci akt3 gdzie szybko polecisz z expem :). (Potem na inferno walisz akt1 gdzie jest najwięcej mobów).
Możesz również kupić gear decarda - dający 30% do expa, ale za to będziesz miał przeżywalność/dps mały ze względu na affixy z tego właśnie setu ,możesz równie dobrze poszukać "taxi" :)

Opublikowano

@Up

O golda żebrać nie będę, ale patrząc na ceny gear z AH to pozostanę przy wylootowanych. A co do broni 1-ręcznej to ma być obojętna (miecz/toporek etc.) czy te kłykcie/pazury dla Mnicha przeznaczone.

Opublikowano

im szybsze tym lepsze. Bronie dla monka powinny być szybkie z dobrym dpsem obrazeniami od kryta i najlepiej kradzieza zycia. Do 60 lvl walcz tym co Ci daje najwiecej dps. Pozniej kombinuj ;D

Opublikowano

Tu nie masz wiele do zmieniania... po prostu ubieraj itemy, ktore dają Ci więcej dps,hp i resów ;)

na 18 lvl expi sie tak szybko, że nie opłaca się nawet zastanawiać nad itemami.

Znajdz helm z socketem to dam Ci rubin żebyś miał bonus do expa ;)

Na nastepnym lvl zrób mniej więcej taki układ skilli:

http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#aeXhf!Y!Zaa

Uniki i heal za wydany pkt. siły duchowej... zwiększy CI się survi :)

@EDIT:

Jeśli chciałbyś znać moje zdanie to lepiej jako pierwsza postac robic barba... tanszy eq, wiekszy dps i szybsze runy ;)

Opublikowano

@up

Ja tam barby nie lubię, jak oglądam streamy to tylko spin i spin i spin. Kupiłem najtańszy legendarny hełm z socketem, jakby co to dodaj mnie: XenthiS #2921

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...