Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] dylemat

jambojet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, zbliżam się do magicznej ilości ip ( 6,3k) i mam zamiar kupić rengara ale czy się opłaca? Bo czytałem, że dostał mega nerfa.

A może poczekać aż stanieje aatrox?

Dodam, że mam 2k rp i nie wiem czy kupić skórkę do kha czy aatroxa?

Spotkałem dzisiaj paru aatroxów i mogę powiedzieć, że po prostu ssali bez problemu ich rozwalałem kazikiem.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Tak, kupuj rengara. Bardzo dobrze sprawdza się na topie, dodatkowo odpala ulta w TF i burstuje przeciwnego APC / ADC w 1 sekundę.

Co do skina vs Aatroxa to wiadomo że zawsze skin, postacie lepiej kupować za IP.

Opublikowano

Tak, kupuj rengara. Bardzo dobrze sprawdza się na topie, dodatkowo odpala ulta w TF i burstuje przeciwnego APC / ADC w 1 sekundę.

Co do skina vs Aatroxa to wiadomo że zawsze skin, postacie lepiej kupować za IP.

Po czym ginie w ciągu 2 s wystarczy ward i masz po krzakach po prostu szkoda słów

Opublikowano

Po czym ginie w ciągu 2 s wystarczy ward i masz po krzakach po prostu szkoda słów

Ginie w ciągu 2s? To co ty go pod full AD chcesz budować?! Po zburstowaniu ADC/APC pójdzie full focus na niego a zanim go zabiją to reszta teamu pomorduje cały przeciwny team.

Szkoda słów na brąza.

Opublikowano

To na pewno sie oplaca kupic rengara?

Opłaca się, ma bardzo dobry dmg i bardzo ładnie burstuje ad carry do tego ma bardzo dobre early game gdzie może zabić przeciwnego topera nawet na combo.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...