Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mało LP.

Grzanek18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam. Ostatnio za grę dostaje mało LP. Mój Nick ZabójczaGrzanka mam 66 win na 130 granych jestem w brązie I, ostatnio wygrywam wszystkie rankedy mam już hmm 7 pod rząd wygranych coś koło tego.

Opublikowano

Jest coś takiego jak ukryte elo i to ono jest sprawcą całego zamieszania.

Problem tkwi w tym, że wchodząc do 1 dywizji miałeś za mało tego ukrytego elo i teraz je nadrabiasz, ale spokojnie, bo gdy będziesz tak jak mówisz cały czas wygrywał (Długie serie) i nawet jeśli przegrasz, to 1 win = +10 punktów elo, z kolei 1 lose = -10 punktów elo, co sprawia, że wchodząc do Srebra 5 będziesz dostawał ~30 LP za grę.

Wkurzające, ale sam się z tym borykam. Innym sposobem jest dodgowanie meczy do 0 LP i potem wygrywanie gier i tak w kółko, w ten sposób odrabiamy ELO (Nie tracąc dużo LP)

Opublikowano

@up własnie kolega miał coś takiego, że w brązie I do wbicia 50 pkt dostawał tak mało a potem znów +20

@edit aktualnie mam 1112 elo ile muszę jeszcze wbić?

Opublikowano

Ile jeszcze tematów na ten temat? A może prościej było by przeczytać FAQ nowego systemu ligowego albo skorzystać z wyszukiwarki na forum???

Dostajesz mało LP bo jesteś w I dywizji a w I dywizjach dostajesz się mało... jest to wprowadzone aby można było sprawdzić czy rzeczywiście Twoje umiejętności nadają się na awans do wyższej ligi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...