Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka spraw

Fuel666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc tak mam kilka pytań

- Mam 60lv kiedys tam kupilem porshe 911 gt3 rs 4.0 no i sobie nim jezdze czesci tylko pro, bo za wyscigi w singlu ultra nie polecialy :P no i nie wiem właściwie co dalej ze soba zrobic, chcialem stuningowac bmw e30 z klasy b lecz wpada za kawalek do a, czy da sie jakos stuningowac go dobrze, a zeby byl w klasie b?

Opublikowano

Masz 60 lvl, bo nabijałeś poziom i IGC poprzez bota na pościgach. Nie kupiłeś Porshe, tylko wykorzystałeś kod - tak samo jak kilkaset tysięcy innych graczy. A co możesz robić? Jedź na dragi oraz ucieczki drużynowe - plus jest taki, że na 60 lvl masz dużą szansę na Części Ultra. Mi się udało w ciągu godziny zdobyć dwie takie części. Potem, jak już będziesz miał tą klasę S z punktacją +800, to wybierz się na zwykłe wyścigi, które dadzą więcej szczęścia. ;-)

Opublikowano

dzieki za odpowiedz, co do porshe to kupilem go o wiele wczesniej za bodajze 8,3k sb a 60lv tak nabilem, teraz jak mowisz musze sie pobawic w dragi, dzieki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...