Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] flara frontowa

Seba1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ... gdy gram na trybie szturm i rzucę flarę to mnie nigdy na niej nie odradza . ? jedyne kiedy mnie na niej odradza to jak gram na trybie gorączki ale też nie zawsze ..

Opublikowano

a przypadkiem po zabiciu Ciebie nie niszczą Ci flary. Bo działa normalnie pierwszy raz słyszę żeby ktoś miał opisywany problem.

Opublikowano

no właśnie nikt mi nie niszczy flary .... któregoś razu rzuciłem tą flarę i mnie na niej nie odrodziło więc postanowiłem pójść tam gdzie ją rzuciłem i cały czas tam była .

Opublikowano

Jak to powiadają trzeba wyczaić dobre miejsce(w odpowiednie) flara jest jakaś zwalona/zbugowana na sharqi jak rzuciłem na dachu i byłem kilka kroków od niej i po moim dedzie nie zrespiłem się koło niej,a jak poszedłem szybko w te miejsca flara dalej dymiła czyli nie została zniszczona i tak wiele różnych przypadków gdzie flara jest niczym nie działający bubel.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi też flara nie działa, prawdopodobnie trzeba ją ustawić blisko punktu wroga ale nie na( nie może leżeć blisko budynku lub na jakimś przedmiocie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...