Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MF VS KATA

Fajny2812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W Przecenie są dwa skiny [Waterloo Miss Fortune] [Mercenary Katarina] i nie mam pojęcia którego kupić . Nie piszcie mi czym lepiej gram / częściej tego kupić , powiedzcie który bardziej wam się podoba i którego wy byście wybrali .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

A ja dla odmiany polece skina do Katy, ktorego sama mam i bardzo mi sie podoba. Nie dosc, ze najtanszy (a teraz w dodatku w przecenie) to najladniejszy wg mnie. (no, moze ten swiateczny jest jeszcze ladny) Wybierz do postaci, ktora bardziej lubisz czy czesciej grasz:D

Opublikowano

Na obrazku ładniej wygląda ten do katy ale ogólnie skiny katariny w grze mi się nie podobają :/ Kupuj MF'ke albo czekaj na cuś lepszego ;)

Opublikowano

Ja bym wybrał skin do Katariny. Po prostu bardziej mi się podoba. Do MF też jest fajny, ale MF ma kilka lepszych skinów, w przeciwieństwie do Katariny, u której według mnie Mercenary jest najładniejsza.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...