Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] Jaki czołg premium wybrać?

dawits100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedługo sprzedaję swojego SP za 7,2 k golda, dokupiłem już golda i czekam na promo 15 % na czołgi premium. Jaki czołg wybrać? Grałem już Isem 6, bardzo fajny, lecz ta penetracja ;/ I za dużo też nie zarabia, chyba najlepszym wyborem bedzie ten T34. A może czekać na 112? Doradźcie.

7yoDoas.png

Opublikowano

112 będzie miał taką samą pene co is6. Najlepiej jagdtiger,t34, ewentualnie fcm 50t ale to już dla bardziej doświadczonych. A jak lubisz niemieckie to lowe te nie jest zły

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Z czołgami premium to jest tak, że każdy zarabia podobnie [na danym tierze]. Najlepiej kupić czołg swojej ulubionej nacji. Jeżeli grasz głównie ruskimi to dobrym wyborem będzie is6 [szkolenie załogi, przyzwyczajenie do is'ów], jeżeli grasz amerykańcami to bierz t34, a dla szkopów to lew. Ja osobiście jestem posiadaczem kv-5 i jest to genialny czołg. Od pancerza odbija się każdy kto myśli że może bezkarnie walić na aimie. Po jakimś czasie r2d2 idzie schować w dość zgrabny sposób wystawiając tylko kuszący boczek [cholernie ciężki do przebicia a w 8.6 gąski staną się strefą buforową więc bok będzie już totalnie nie zniszczalny :D ] i można ściągać frajerów którzy myślą że dadzą radę, przy okazji nabijąc stalowe ściany :)

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Opublikowano

@MADISC

Weź se gościu tego tanka, wyszkol załoge do min. 340% (JAK JA) i dopiero potem sie odzywaj. Warna za to powineneś mieć

@topic

Ja mam lowa i stwierdzam, że czołg świetny, lepszy od T34

76561198018588473.png
Opublikowano

Jestem dość doświadczonym graczem i radze ci T34 sam posiadam 5 premium tanków i tym najwiecej kasy zdobywam

Opublikowano

@MADISC

Weź se gościu tego tanka, wyszkol załoge do min. 340% (JAK JA) i dopiero potem sie odzywaj. Warna za to powineneś mieć

Hehe, lowe to grill na gąsienicach. Byle strzał w bok albo podłogę i już się smaży :D

Po co mi mUSK skoro mam dres... znaczy czołK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...