Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]White skull

Nazgus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabilem na 40 poziomie gracza z poziomem 19 i po ponad 30 minut wciaz mam skulla, wiec ktos dlaczego tak dlugo (a nie 15 minut) i ile on jeszcze bedzie trwal?

Opublikowano

Zabilem na 40 poziomie gracza z poziomem 19 i po ponad 30 minut wciaz mam skulla, wiec ktos dlaczego tak dlugo (a nie 15 minut) i ile on jeszcze bedzie trwal?

Nie wiem jak to działa ale ja z miesiąc temu zabiłem sorka ja 50 ek a typ 30 ms i z godzine miałem skulla..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

bo trzeba byc w miejscu gdzie nie ma blokady pz. Nawet jak sie wydaje ze w poblizu nie ma potworow to sa takie miejsca gdzie jednak blokada sie pojawia(o.O), a wtedy taki skull nie znika.

Nie wiem czy te dove mode itp. tez ma na to wplywu. Tak czy siusiak posrali niezle ten system pvp

snikersproject1.png
Opublikowano

Musisz być w miejscu gdzie nie ma potworów. Nawet jeśli na ekranie nie ma potworów to zawsze może być 2/3 kratki za ekranem ;) Dlatego najlepiej przeczekiwać skulle w jakichś wieżach lub na murach np. w thais :)

1328363902-U526345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...