Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pakiet mg36+viper oraz zmiana nicku za 50%

Dymoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiana imienia jak najbardziej opłacalna -.- 50% w dół. Dla nowych członków klanów jest to bardzo dobra oferta, gdyż mogą sobie tanio zmienić nick i ustawić tag klanu.

Opublikowano

Zmiana imienia jak najbardziej opłacalna -.- 50% w dół. Dla nowych członków klanów jest to bardzo dobra oferta, gdyż mogą sobie tanio zmienić nick i ustawić tag klanu.

A potem Czekaj aż znowu będzie promocja i czekaj na nią bo cie z klanu wywalili -.-

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

TAK,ale naiwni gracze o tym nie wiedzą. Kupią i EA ma $$$. Zresztą mogliby wprowadzić dla medyka pakiet z QBB,ale tak od 15lvl.

Opublikowano

Jak dobrze, że kupiłem bf3...

Ta gra bardziej sprzedać się nie mogła.

Jakoś mnie już nie bawi granie w to jak kiedyś, to nie to samo.

Co do pakietów, to pewnie zaraz wyciągną ten z m145, a jak nie ten, to zrobią coś w stylu l85+viper+m145+viperki+nemesis+precka za jedyne 15k -.-

436951440626370320491.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@up Jak cie sranie cisnie to idz se pograj w tego pierdolonego BF3 A nie sie wywyszasz ze masz "3" ogar dziecko!!

Idz se pisz w temacie o "3"

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Dokładnie o B3 jest osobne forum. Nie wszyscy mogą pograć na swoich kompach w trójkę więc BFP4F jest dla nich alternatywą. Posiadam B3 i powiem szczerze że wolę grać w P4F :-D Tutaj jest klimat którego mi w 3 brakuje a co do wydawania pieniędzy to powiem tak - Na dobrą zabawę nigdy nie żałowałem pieniędzy !!! :-)

Opublikowano

Ja tez mam 3 z premium a i tak gram w Bf3. Jak powiedziales tu jest klimat.

Ps.Stac nas na BF 3 suras i niemasz sie czym wywyrszac. Wypad! A kase na p4f laduje fonem z abonamentu wiec lepiej wychodze niz na 3. Bo i tak z kasa nie mam co robic.

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Ja tez mam 3 z premium a i tak gram w Bf3. Jak powiedziales tu jest klimat.

Ps.Stac nas na BF 3 suras i niemasz sie czym wywyrszac. Wypad! A kase na p4f laduje fonem z abonamentu wiec lepiej wychodze niz na 3. Bo i tak z kasa nie mam co robic.

wywyrszac?

Jak już chcecie tak bardzo hejtować, to zajrzyjcie do słownika, pls.

Nie wspominając już wgl. o tym, że tutaj nic o bf3 nie wspomniałem, tylko sprostowałem 1, czy 2 wypowiedzi, tyle.

A skoro już jesteśmy przy tym temacie, to napisałem już wcześniej, że nie hejtuję gry(która jest świetna), tylko polityki jej zarządców, coś się zmieni, będę dalej polecał bfp4f, a skoro jest jak jest, to skąd mogę wiedzieć, czy Easy się nie znudzi cała ta gra i po pół roku jej nie zlikwidują?

A, byłbym zapomniał, autor tematu od ładnych paru mc ma bana na MPC, a szkoda, bo chyba jeden z nielicznych ogarniętych w tym temacie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jak to Dymek ma bana?! Niemożliwe...

A gry nie usuną, bo dopóki są gracze na serwerach i dostają dolary za fundsy, to po co tracić takie źródło dochodu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...