Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plik .iso

Terik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to z nich zrobić obraz?

Plik iso to już sam obraz.

Ściągnij sobie program DAEMON Tools, potem w tym programie tam gdzieś podczas instalacji zrobi ci się wirtualny napęd(coś jakbyś miał płytę w cd, ale tak na serio jej nie masz).

Potem go sobie odpalasz(program) i tam gdzie masz biały ekran klikasz prawym klawiszem "dodaj obraz".

Wyszukujesz swój plik iso mafia cd1 i go wybierasz.

Potem powinno ci wyskoczyć menu do instalacji gry, a jak nie wyskoczy to wchodź w mój komputer i odpal grę z "napędu", który został dodany podczas instalacji daemona.

58815786.jpg

Opublikowano

zainstalowałem wszytko i jak odpalam "Mafia" to mi się odpala to: "Wrong disc inserted"

Tu jest Instrukcja w pliki (INFO)

Install
1-> Either mount .ISO's to virtual drive or burn to CD and install
2-> replace the Game.exe file in games directory with the one provided
Opublikowano

Jak zamontujesz obraz płyty, to nie odpalaj go, tylko daj eksploruj i szukaj jakiegoś folderu, co ci się rzuci w oczy, coś w stylu crack, albo cokolwiek.

Powinna tam być ikonka do odpalania gry i jeszcze inne pliki, które musisz podmienić po/w trakcie instalowania (zależy do gry)

436951440626370320491.png

• 1 rok później...
Opublikowano

To ja też się udzielę bo mam pytanie... Pobrałem sobie Windowsa, i chciałbym nagrać na płytę to jak mam demon toolsem zrobić ten obraz żeby nagrać go na płytę? Dobra już zrobiłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...