Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Takie tam rankedy mf'ką na brązie

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przednie farmy

Może mi ktoś z tego forum wytłumaczyć, dlaczego większość osób czepia się tak tej farmy?

Nawet jakbym miał staty 50-0, to dla niektórych byłbym idiotą, ponieważ miałbym mało farmy.

Nie rozumiem myślenia niektórych osób. Niech mi to ktoś wytłumaczy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Będziesz grał na wyższym poziomie to zrozumiesz...

Żarcik, przecież nigdy nie będziesz na wyższym poziomie -.-

Brąz = granie z niedorozwiniętymi ludźmi, chociaż co do stwierdzenia ludźmi nie byłbym taki pewien.

Zatem reasumując nie robi to na mnie żadnego wrażenia, poza tym, masz rację, farma na takim poziomie nie jest potrzebna, przecież na brązie to wygląda tak, że enemy wraca na linie, wypierdala się i tak w kółko...

Tyle w tym temacie, pozdrawiam.

Opublikowano

@Rek0n Sprawdziłem twój lolking. Też za dobrze nie grasz :)

@top. Brawo, tylko popracuj trochę nad farmą. Nie jest jeszcze aż tak źle, no ale trzeba popracować. Wybijaj się szybko. :)

Opublikowano

Na brązie jest tak, że albo ma się dobrą drużyne i wygrywa się z taką przewagą jak na screenach, albo drużyna jest taka jak u przeciwników na screenach. Bardzo rzadko trafia się tak, że obydwie drużyny są wyrównane. Teraz jestem w brąz I, uważam że to jest najgorsza ze wszystkich dywizji w brązie (nie licząc brązu V), jestem już w tej dywizji drugi raz, wcześniej spadłem niżej bo cały czas miałem idiotów w drużynie, a sam nie miałem szans, chociaż staty miałem na plusie. Teraz też chyba spadne, bo na moje ostatnie 6 gier, 5 przegrałem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ryze,Ryze i więcej Ryza = Easy GOLD, conajmniej silver :) Adckami ciężko do golda bo zwykle nie ma żadnego dobrego suppa. Chyba, że masz adc jako main i ogarniasz w miare nawet bez suppa.

Wiem że Ryze jest dobry na rankedach, ale chce wbić Silver grając ADC.

MF'ką mam najwięcej wygranych na rankedach, więc nie chce się narazie przerzucać na inną postać.

Gj.

ps. Napisz Ryzowi z 2 ssa, że jest chujowy]

Chyba, że to supp (ale itak chujowy build)

Ryze był supportem, ponieważ jedna osoba z naszej drużyny wzięła Nasusa, przez co nie mieliśmy supporta, więc Ryze nim grał.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na brązie jest tak, że albo ma się dobrą drużyne i wygrywa się z taką przewagą jak na screenach, albo drużyna jest taka jak u przeciwników na screenach. Bardzo rzadko trafia się tak, że obydwie drużyny są wyrównane. Teraz jestem w brąz I, uważam że to jest najgorsza ze wszystkich dywizji w brązie (nie licząc brązu V), jestem już w tej dywizji drugi raz, wcześniej spadłem niżej bo cały czas miałem idiotów w drużynie, a sam nie miałem szans, chociaż staty miałem na plusie. Teraz też chyba spadne, bo na moje ostatnie 6 gier, 5 przegrałem.

Właśnie z twojej perspektywy tak to wygląda, ponieważ grasz na takim samym poziomie jak reszta brązów :(

Akurat sobie smurfuje konto na weście(silver 1 na razie), i wiem co się tam dzieje...

Gry są spokojnie do wycarrowania praktycznie solo, bo nafeedowanie się na bocie to żaden problem.

@PROŚBA DO CIEBIE JARKU - nie wstawiaj tu tego więcej, bo aż oczy bolą :P

Opublikowano

Właśnie z twojej perspektywy tak to wygląda, ponieważ grasz na takim samym poziomie jak reszta brązów :(
Akurat sobie smurfuje konto na weście(silver 1 na razie), i wiem co się tam dzieje...
Gry są spokojnie do wycarrowania praktycznie solo, bo nafeedowanie się na bocie to żaden problem.

@PROŚBA DO CIEBIE JARKU - nie wstawiaj tu tego więcej, bo aż oczy bolą :P

Naprawdę?
Dzisiaj grałem MF'ką, miałem supporta shena (polaka), nie kupował wardów oczywiście, później pisał że nie jest supportem jak cały team pisał mu żeby kupił wardy, dodatkowo miał staty 0-12. Ziggs był na midzie (polak), oczywiście także staty 4-9, a o tym że po zejściu przeciwnika z linii trzeba napisać "ss" chyba nigdy nie słyszał.
I według ciebie można z łatwością zabić nafeedowanego ADC z drużyny przeciwnej przez supporta, który nawet nie jest supportem? Oczywiście jak nie ma ss'a to jest jeszcze łatwiej wygrać pojedynek 1vs3. Nafeedowanie się na bocie to nie problem, ale jeśli wróg jest porządnie nafeedowany przez twojego supporta, to ciężko jest kogoś później z łatwością zabić.
To tylko przykład jednej gry, mogę podać więcej takich przykładów ale nie chce mi się rozpisywać. Często trafiają się do gry trolle z Silver V, które na ostatnie 15 gier wszystkie mają przegrane.

P.S
W linku, w twojej sygnaturze jest świetny przykład jak samemu można wycarrować gre,

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Naprawdę?

Dzisiaj grałem MF'ką, miałem supporta shena (polaka), nie kupował wardów oczywiście, później pisał że nie jest supportem jak cały team pisał mu żeby kupił wardy, dodatkowo miał staty 0-12. Ziggs był na midzie (polak), oczywiście także staty 4-9, a o tym że po zejściu przeciwnika z linii trzeba napisać "ss" chyba nigdy nie słyszał.

I według ciebie można z łatwością zabić nafeedowanego ADC z drużyny przeciwnej przez supporta, który nawet nie jest supportem? Oczywiście jak nie ma ss'a to jest jeszcze łatwiej wygrać pojedynek 1vs3. Nafeedowanie się na bocie to nie problem, ale jeśli wróg jest porządnie nafeedowany przez twojego supporta, to ciężko jest kogoś później z łatwością zabić.

To tylko przykład jednej gry, mogę podać więcej takich przykładów ale nie chce mi się rozpisywać. Często trafiają się do gry trolle z Silver V, które na ostatnie 15 gier wszystkie mają przegrane.

P.S

W linku, w twojej sygnaturze jest świetny przykład jak samemu można wycarrować gre,

Pierdu pierdu ja popatrze, wiem co to znaczy wychodzenie z brazu na golda(dla mnie to 3-4dni roboty). Chcesz wyjsc z brazu? Graj junglerami albo topem, bo adc duzo nie zdzialasz w tej dywizji. Po drugie piszesz ze czepiamy sie farmy, popatrz sobie jak graja profesjonalisci na turniejach czy poogladaj streamy, tam gra w early game moze sie ciagnac do 30minuty, a kazdy moze wyciagnac spokojnie 350farmy. Zycze powodzenia w wbijaniu silvera.

PS: ja wychodzilem z brazu volibearem/wukongiem/garenem/j4(top/jungle).

sstwc.jpg

Opublikowano

Oczywiscie farma najważnejsza olej przeciwnika który ma w dupie farme i ciągle cie atakuje może cię nawet zabić ale musisz mieć farme, farma to podstawa nieprawdaż. Naprawde na silver nie można w spokoju farmić bo przeciwnikowi sie nudzi i nie chce mu sie farmić to atakuje. I tak w kółko póki nie zabije albo zginię taka logika silveru czy tam brązu.

Opublikowano

Będziesz grał na wyższym poziomie to zrozumiesz...

Żarcik, przecież nigdy nie będziesz na wyższym poziomie -.-

Brąz = granie z niedorozwiniętymi ludźmi, chociaż co do stwierdzenia ludźmi nie byłbym taki pewien.

Zatem reasumując nie robi to na mnie żadnego wrażenia, poza tym, masz rację, farma na takim poziomie nie jest potrzebna, przecież na brązie to wygląda tak, że enemy wraca na linie, wypierdala się i tak w kółko...

Tyle w tym temacie, pozdrawiam.

od kiedy w brązie są niedorozwinięci ludzie? przecież tam grają nawet ludzie dorośli z powyżej 120 iq :/

pfdfs1.jpg

Opublikowano

Wychodzenie z brązu? Dostałem 2 konta brąz 2, teraz są w silver 5, zajęło mi to.. z kilka dni, nie grałem za dużo, tylko tam jest tak łatwo wygrać gry, tak samo na silverze i na goldzie.. Gold to nie jakaś dobra liga, jest do dupy jak silver, i każda inna w dół, tak samo początki platyny. Nie wiem czy mam gratulować, jak długo siedziesz w tej lidze, tak to twój poziom, jak ciągle wychodzisz z lig, idziesz do góry to w tedy rzecz jasna, potrzebujesz silver, coś.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Super to ja nie potrafie wyjsc z golda z cholere.... To jest porazka tam jeszcze gorzej niz na bronzie niekiedy

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...