Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fiat 126p czy Ogar 200 ?

Maximus™

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co by? wybra? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, niedługo mam urodziny i zastanawiam się nad prezentem dla mnie, chciałbym sobie kupić coś do jeżdżenia bo mam dosyć zapieprzania z buta :D, i myślałem sobie nad Fiatem 126p w stanie dobrym, ale Regman mówił mi że Ogar 200 też jest dobry i fajnie się jeździ, więc popatrzyłem sobie na tablice i zauważyłem takie o to dwa cudeńka :

http://tablica.pl/oferta/fiat-126-100-sprawny-1990-rok-prod-1990-CID5-ID32UKt.html#8796981fbb

A tutaj Ogar 200

http://tablica.pl/oferta/ladny-ogar-200-jawka-romet-CID5-ID2H2QN.html#40f38ac145

Chciałbym podkreślić że ten fiat 126p jest w dobrym stanie i jest za prawie 900zł a podobno taki za 2 tysie pójdzie, czy możecie mi jakoś doradzić ?, za pomoc daje lubie to, za głupie posty wysyłam report.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ogar bez papierów = NIE, Fiata bierz

Ale nie pisałem że biorę tego na 100%, tylko to jest tak jak by "propozycja" oczywiście będę patrzał na inne.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Widać że już mam 3 głosy na fiata dlatego dodałem ankietę głosujcie :)

1373415594-U477327.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD w tym wieku to chyba po podwórku pojedzisz (tylko uważaj na kota XDDD)

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Topic

fiat, bo to samochód.

Opublikowano

A ja poleciłbym ci bardziej Ogara 200, ale znajdź jakiegoś z papierami ;)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

A ja poleciłbym ci bardziej Ogara 200, ale znajdź jakiegoś z papierami ;)

A czemu aż tak ważne są te "dokumenty" przecież nie będę jeździł po ulicy, ale chyba że nie kradziony tak ?.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

A czemu aż tak ważne są te "dokumenty" przecież nie będę jeździł po ulicy, ale chyba że nie kradziony tak ?.

Powiem tak, zawsze lepiej mieć na wszystko papiery, po prostu bezpieczniej i pewniej ;)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Fiat, troszke tuningu gdzies 300 zł+ i mozesz na laseczki jezdzic a fiat zły nie jest.. ale jakis drogi jest ten na tablica.pl

ZIOM!!! patrz: http://tablica.pl/oferta/volkswagen-passat-1990-CID5-ID34783.html#acdfdbb763

KUP TO OPŁACA SIĘ

Stary nie będę takim jechał mam 15 lat dopiero.

Od kiedy 14 latkom kupuje się samochody i pozwala im się jeździć?

Ja nie kupuje od razu samochodu tylko rozważam jeździć maluchem np po drogach żeby się już nauczyć jak będę miał 18 lat.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Możesz sobie zrobić teraz prawko na pojazdy bodajże do 500kg, tak byś sobie mógł pojeździć legalnie smartem, czy jak to się zwało, takie śmieszne 2osobowe autko :P

Ale oczywiście koszta idą w górę i jak dla mnie jest to bez sensu, lepiej jakbyś sobie wyrobił kartę motorowerową i jakiegoś pierdzącego taboreta kupił :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Fiat! A nie jakiś stary motocykl, którego ledwo sutningujesz.. a fiat lakier i jak nowy z zewnątrz :) i wygląda o niebo lepiej a ten ogar to jak sprzed wojny...

Stary nie będę takim jechał mam 15 lat dopiero.

Ja nie kupuje od razu samochodu tylko rozważam jeździć maluchem np po drogach żeby się już nauczyć jak będę miał 18 lat.

Wiesz że od 16 lat jest prawko na mniejsze samochody o jakiejś tam pojemności silnika? Fiat chyba się łapie :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Fiat! A nie jakiś stary motocykl, którego ledwo sutningujesz.. a fiat lakier i jak nowy z zewnątrz :) i wygląda o niebo lepiej a ten ogar to jak sprzed wojny...

Wiesz że od 16 lat jest prawko na mniejsze samochody o jakiejś tam pojemności silnika? Fiat chyba się łapie :D

Fiat się nie łapie, za dużo waży z tego co pamiętam :P

Opublikowano

Jak chcesz kupić sobie samochód, to jakiś porządny i nie ładuj się w taki stary rocznik. Jakiś czas temu wychaczyliśmy skodę felicję 98 rok za 1300zł w stanie dobrym, 1.2 pojemność

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jak chcesz kupić sobie samochód, to jakiś porządny i nie ładuj się w taki stary rocznik. Jakiś czas temu wychaczyliśmy skodę felicję 98 rok za 1300zł w stanie dobrym, 1.2 pojemność

Tylko czytaj cały temat. On ma 15 lat.

Opublikowano

Ale mi nie chodzi w przypadku fiata żeby od razu jeździć po ulicach itd, tylko tak po dróżkach żeby się przejechać tak o z kolegami.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

maluch ci sie zjebie i nie naprawisz go, jak cie zlapie policja to juz ogolnie przejebane

ogar tez sie zjebie ale latwiej go naprawic, a policja, juz by bylo lepiej zeby na motorze cie zlapali

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...