Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam w dobre ręce serwer MineCraft

SKMaksio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

(Jeżeli jesteś osobą, która chce dostać kawałek miejsca, po to aby podwyższyć swoje ego, możesz dalej nie czytać tego tematu)

Od pewnego czasu jestem posiadaczem dość dobrego jak na nasze standardy serwera VPS - co to jest chyba nie muszę każdemu z osobna mówić. Wykorzystuje go do mojej pracy, która nie wymaga jakiś dużych zasobów RAM'u. Poszukuję grupy osób, które mają czas oraz pomysł na stworzenie, a w późniejszym etapie prowadzenie serwera MineCraft. Jakie wymagania należy spełniać, aby otrzymać swoje miejsce do zagospodarowania?

Pierwszą bardzo ważną rzeczą jest doświadczenie.

Proszę, aby nie pisały do mnie osoby, które będą próbować wyłudzić ode mnie serwer, po to aby być tylko administratorem. Osoba, która zna strukturę, oraz potrafi pisać w którymś z języków programowania, potrzebnym do stworzenia własnych pluginów na serwerze Minecraft, jest mile widziana.

Musisz być osobą wyrozumiałą, spokojną oraz kulturalną.

Jestem bardzo wymagający, lubię jeżeli ktoś dostosowuje się do moich zaleceń, oraz warunków. Cenię w ludziach kulturę oraz szacunek do innych osób.

Lubisz pomagać użytkownikom, masz dużo czasu aby zająć się serwerem?

Droga stoi dla Ciebie otworem. Pamiętaj, że poszukujemy osoby które są zgrane i poświęcają sporo czasu, aby rozwinąć oraz rozreklamować swoją produkcję.

Co za to chcę? Nic. Oferta jest bez żadnych haczyków, jeżeli nie masz zamiaru zaufać mojej osobie - nie pisz. Nie będziemy podpisywać żadnych umów, ponieważ serwer VPS utrzymuję z własnej kieszeni, nie mam zamiaru wyciągać od ludzi dotacji, więc jeżeli myślisz że się wzbogacisz, to się mylisz.

Ilość RAM'u jaką oferuję na serwer: 8GB

Dysk Twardy: 100GB powierzchni

Procesor: 6 rdzeni, każdy po 2.0GHZ

Swoje pomysły oraz propozycje przesyłajcie na mój adres e-mail:

[email protected]

Good Luck! ;)

Opublikowano

Dodaj, mnie sobie na skype. Dostałeś PW. Mam pewien dobry, projekt. Własne pluginy. Jeżeli chcesz dobrze przydzielić ta maszynkę, to wbijaj. Pogadamy, i zobaczymy co ty sądzisz o mnie, i przedstawić faktycznie swoją ofertę.

Opublikowano

Dodaj na skype pogadamy w profilu skype!!!

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...