Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Pro.PL [Dedyk]

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli strona jeszcze nie działa to sekunda,ahh te ataki :)

PS: Max lvl w PIerscieniu 65535

www:

metin2pro.pl

Witajcie, dzisiaj mamy zaszczyt zaprezentować Wam serwer na skalę światową w którym

podstawowym atatutem jest piórkowa waga klienta !

cooltext1074670510.pngMB

Jest to serwer 4fun na którym maxymalny poziom to poziom

65355

handlarze.jpg

1 Królestwo:

2.jpg

Nie wiem tak naprawdę co napisać , bo cała energia została wsadzona w oszyszczanie klienta z zbędnego syfu do wagi 217 mb !!

1.jpg

Generator o godzinie 18.00 zostanie umieszczony!

konto usuniete

Opublikowano

Serwer dla kasy i pewno fake:)

I tak nic nie wiadomo system ulepszeń bony

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

A po co taki wysoki lvl? Gdzie tu sens? Poza tym widać po prezentacji serwera że nie warto nawet zaglądać ponieważ to "pic na wodę, fotomontaż" .

Opublikowano

Heh.. Następny taki server.. Już go raz widziałem, też chwalenie się że mały client.. Czemu taki mały? Bo istnieje raptem 1 mob, 1 mapa... Nic szczególnego i nie warto nawet grać.. Taki duży lvl? Ktoś to dał na forum, a teraz prości ludzie którzy myślą że taki lvl jest możliwy to dają..

Zbieram like ;x

Opublikowano

lol ,bo taki lvl jest możliwy o.O

wbijcie i sprawdzcie ot co ; d

Stuknij sie, taki lvl nie jest mozliwy, bo po przelogowaniu spada na 250 ;] a zrobic tak aby zostal ten 60k lvl sie nie da ;]

Podroba servera 4fun mt2 chyba o ile pamietam

Opublikowano

nie wbije na serwa ;) z kilku powodow nie udolna proba podrobienia sie pod serwer ProMT2
serwer znudzi sie bardzo szybko poniewaz all mozna miec w chwile
nie zagram tez z powodu platnej rejestracji (takiej jak na ProMT2)

w prezentacji nic nie ma ;)
klient 218 mb ?! pierwszy raz widze takie cos
nie zdobedziecie graczy takim serwerem ;)
ale i tak wam powodzenia zycze

Opublikowano

nie wbije na serwa ;) z kilku powodow nie udolna proba podrobienia sie pod serwer ProMT2

serwer znudzi sie bardzo szybko poniewaz all mozna miec w chwile

nie zagram tez z powodu platnej rejestracji (takiej jak na ProMT2)

w prezentacji nic nie ma ;)

klient 218 mb ?! pierwszy raz widze takie cos

nie zdobedziecie graczy takim serwerem ;)

ale i tak wam powodzenia zycze

Nie to żebym bronił servera, ale można osiągnąć taką wagę clienta usuwając z niej all mobki, itemy 1-60lvl, ulepki, itd... Zostawił to co potrzebne dla niego ( epic bronie/zbroje, poty i pare itemów u handlarzy ) i mamy taką wagę ;)

Tak czy siak nikt nie będzie płacił za słaby server który padnie za pare dni...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Z chęcią bym zagrał, lecz odpycha mnie ta płata strona i to, że lvl można se nabić w pierścieniu. Jeśli taki lvl można by było nabić samodzielnie, a rejestracja była by darmowa to bym wbił. A jak chcecie zarobić to zróbcie tak jak przed chwilą pisałem, tylko zeóbcie dobrego taniego IS'a a na 100% serwer będzie się wam spłacał, np zróbcie że dostęp do mapki, np gdzie exp jest o wiele większy będzie możliwe przy użycie jakiegoś tam itemku, który można zakupić w IS, ale nie za drogo i nie za tanio, np. 6 zł za 2 wejścia :) Taka moja rada.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Z chęcią bym zagrał, lecz odpycha mnie ta płata strona i to, że lvl można se nabić w pierścieniu. Jeśli taki lvl można by było nabić samodzielnie, a rejestracja była by darmowa to bym wbił. A jak chcecie zarobić to zróbcie tak jak przed chwilą pisałem, tylko zeóbcie dobrego taniego IS'a a na 100% serwer będzie się wam spłacał, np zróbcie że dostęp do mapki, np gdzie exp jest o wiele większy będzie możliwe przy użycie jakiegoś tam itemku, który można zakupić w IS, ale nie za drogo i nie za tanio, np. 6 zł za 2 wejścia :) Taka moja rada.

up gdyby tak zrobili i tak ludzie by nie grali ;) np. ja jestem przeciwnikiem serwerow ustawionych na is

a co do serwa to dziala ? :P i ile osob on-line jest ? ;)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...