Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Str Metin5 legalna?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc witajcie. Widziałem, że stronę Metin5 udostępniono. Potem parę tygodni później widzę "Sell Pliki i stronę Metin5." A więc się pytam czy legalnie mogę używać strony czy nie?

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Jeżeli ty jej nie kupiłeś to nie.

Jedyne co możesz zrobić to edytować grafikę, wtedy będziesz miał 90% pewności że lipy nie będzie, bo jest mała szansa aby ktoś poznał ją po skrypcie.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Właściciel serwera Metin5 sam osobiście wrzucił stronę na forum. Możesz sobie więc robić z nią co Ci się żywnie podoba.

Opublikowano

Nwm czy Ci się w ogóle opłaca wykorzystać tą starą stronę mt5. Ogólnie, tamten właściciel ją rozpowszechnił, więc nie powinno być problemu.

Opublikowano

str mt5 po 1 ma pelno bugow po 2 domkis osoba ktora kupila ta strone udostepnila ja na mpc a zielsko tworca pozwala jej uzywac poniewaz jest to stara str z 2011.

sygna1.png

Opublikowano

Napisz do Zielsko, może Ci pozwoli ^^..

http://zielsko.com/

On jest autorem, nie jestem pewien czy administracja mt5 to udostępniała, czy może jakaś osoba trzecia. Tak czy inaczej nie polecam używać =] (szczególnie szaty graficznej)

footer_logo.png

Opublikowano

Chciałem tylko o skrypcie, a zielsko nie może mi nic zrobić, bo Domkis ją kupił od niego.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...