Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przecena skinow.

Asizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie: Czy znacie jakas strone na ktorej sa wypisane przeceny skinow do gry, ktory mialy miejsce w przeciagu kilku sostatnich miesiacy? Zastanawialam sie nad skinem do Zyry a to przeciez 1,3k rp... Na pewno na przecenach nie pojawiaja sie skiny z malym odstepem czasowym dlatego pytam.

Opublikowano

Ojeeej bardzo dziekuje za pomoc! :))

Edit@

Ani w sezonie drugim ani w trzecim nie bylo tego skina w wyprzedazy. Myslicie, zeby czekac nadal? :D

Opublikowano

Ojeeej bardzo dziekuje za pomoc! :))

Edit@

Ani w sezonie drugim ani w trzecim nie bylo tego skina w wyprzedazy. Myslicie, zeby czekac nadal? :D

Konkertniej, o którego Ci chodzi.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Konkertniej, o którego Ci chodzi.

Czerwony skin do Zyry który był wydany razem z tą postacią. Kosztuje on teraz 1 300 RP.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Te droższe chyba nie będą na przecenie. Nie pamięam żeby jakiś droższy skin był na przecenie. :<

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pisalam w pierwszym poscie, ze do Zyry, a ona ma tylko jednego skina. Ohh serio? Szkoda mi troche kasy:< Ewentualnie mozna przewidziec jakis nowy, czy cos?

Opublikowano

Pisalam w pierwszym poscie, ze do Zyry, a ona ma tylko jednego skina. Ohh serio? Szkoda mi troche kasy:< Ewentualnie mozna przewidziec jakis nowy, czy cos?

Według mnie powinien niedługo drugi skin wyjść, ponieważ niedawno były skiny do dravena i dariusa, a byli oni wydani razem z zyrą w krótkim odstępie czasu. btw według mnie powinien już niedługo wyjść nowy skin do niej, ale wszystko zależy od riotu

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Według mnie powinien niedługo drugi skin wyjść, ponieważ niedawno były skiny do dravena i dariusa, a byli oni wydani razem z zyrą w krótkim odstępie czasu. btw według mnie powinien już niedługo wyjść nowy skin do niej, ale wszystko zależy od riotu

Tez wlasnie o tym myslalam, ale od wtorku czyli od rotacji ciagle gram Zyra, jak mi ktos zalokuje mida to wychodze. Niesamowita postac. Myslalam, ze sie tylko na supporta nadaje, ale jednak... :O Dlatego nie wiem czy czekac czy kupowac ten za 1,3k. No nic, moze poczekam jeszcze max miesiac. Dziekuje wszystkim za pomoc. Temat mozna zamknac.

Opublikowano

Przecież skinów za 1300 nie przeceniają...

Skiny za 1350 mogą być na przecenie zapraszam do lektury : http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=563555

cyt: "1350 RP

• Skórki z poziomu 1350 RP zawierać będą nowy model, tekstury, grafikę, efekty graficzne i dźwięki. W niektórych przypadkach także nowe teksty postaci.
  • To poziom dla skórek, lepszych jakościowo od tych, dostępnych za 975 RP, które jednak nie są legendarne.
  • 3 skórki z aktualnego poziomu legendarnego (1820 RP) czeka obniżka ceny do 1350 RP
  • 18 17 skórek w sklepie zostanie przeniesionych z aktualnego poziomu 975 RP do 1350 RP
  • Oczekujemy, że około 7-15% skórek, które wydamy w 2013 roku będzie kosztować 1350 RP - będą one mogły trafiać na wyprzedaże
  • Przykłady: Cierniowa Morgana, Sona z Salonu Gier

16k7y4p.png

Opublikowano

Skiny za 1350 mogą być na przecenie zapraszam do lektury : http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=563555

cyt: "1350 RP

• Skórki z poziomu 1350 RP zawierać będą nowy model, tekstury, grafikę, efekty graficzne i dźwięki. W niektórych przypadkach także nowe teksty postaci.
  • To poziom dla skórek, lepszych jakościowo od tych, dostępnych za 975 RP, które jednak nie są legendarne.
  • 3 skórki z aktualnego poziomu legendarnego (1820 RP) czeka obniżka ceny do 1350 RP
  • 18 17 skórek w sklepie zostanie przeniesionych z aktualnego poziomu 975 RP do 1350 RP
  • Oczekujemy, że około 7-15% skórek, które wydamy w 2013 roku będzie kosztować 1350 RP - będą one mogły trafiać na wyprzedaże
  • Przykłady: Cierniowa Morgana, Sona z Salonu Gier

No wlasnie... Ktore zostana wydane, a nie ktore juz sa... A nie bylo przypadkiem niedawno przeceny Robot Amumu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...