Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała pomoc ;)) Rok z dziewczyną.

plimos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż chciałbym was prosić o pomoc moi drodzy forumowicze. Przez bardzo długo okres nic nie pisałem na forum ponieważ nie było nawet kiedy. Zwracam się do was z uprzejmą prośbą, 30 czerwca mam rok ze swoją dziewczyną. Posiadam bardzo dużo zdjęć i chciałbym stworzyć dla niej filmik, coś fajnego co zapadnie w pamięć (wiadomix kolacja, kwiaty i inne będzie). Kiedyś bawiłem się trochę w SV, ale kiedy to było. Chciałbym stworzyć fajną komplikację tego wszystkiego uwieńczoną jakąś piosenką i tutaj nadchodzi pytanie. Jeżeli jest ktoś tutaj kto chciałby mi pomóc, udzielić jakąś radę to zapraszam na ts'a na wspólne pogadanki.

Z góry dziękuje jeżeli znajdzie się ktoś chętny.

Btw oto filmik na którym chciałbym się wzorować.

http://www.youtube.com/watch?v=nEzMNh28_1M

Opublikowano

Hmm :0 Jeśli byś chciał to zrobić to jedynie sam :) Dlaczego sam ? Wiesz lepiej jakie efekty dodać ;) Do 30 masz czas żeby się pobawić programami ;)

Polecam:

SonyVegas

CamtasiaStudio

MovieMaker

Tymi programami już coś lepszego zrobisz ;d

Opublikowano

A ja ci polecam jakiś fajny podkład coś romantycznego, jaka fajna nutka tak żeby jej się spodobało :).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...