Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry Mmorpg via www

Brand.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mmo? ehh pewnie chodzi ci ze mozna chodzić postacią więc proszę od koloru do wyboru:

-Tearn [ całkowicie polska gra mówią że najlepsza gra po polsku lecz jak dla mnie nie za bardzo :P ]

-kosmiczni [ DragonBall i wszystko jasne pan CompeR świetnie sie spisał i nadal pisze nowości do tej gry, nowe animacje, lokacje, fabula, fabuła już wymyślana jest bo wszystkie serie są w tej grze umieszczone ]

-my-fantasy - co tu mówić fantazja genialna twórcy świetnie napisana no i bardzo prosta

-margonem - zachwytywana przez setki polaków lecz ja jakoś nie znalazłem tam tego co ma "my-fantasy" pewnie dla tego że w MF grałem jako pierwsze, jak bym najpierw zagrał w margonem pewnie mówił bym odwrotnie ^^

-drakensang - świetna gra z grafiką "3D" zasługuję na miano jednej z najlepszych gier Viaa lecz niestety grubość portfela pozwala na szybsze osiągi lecz nie mówie że gracze co nie maja konta w banku nie zdobędą nic sam grałem bez wydania zł i na 40lvlu wszystko na legendach jest ^^

-darkorbit - kosmiczna nawalanka która stła się P2Win niestety a jedynie co trzyma tą gre to boty powszechnie dostępne które powodują że ludzie bez portfela mają szanse z kasiastymi lecz gra jeżeli chodzi o system rozgrywki bardzo przyjemna

-novaraider - moim zdaniem lepsza wersja dargorbit praktycznie zerowa przewaga kasiastych [ jedynie na end game ostatnie rzeczy za kase mają małą przewage lecz nie jest ona na tyle by gracz free2play nie poradził sobie nawet z dwoma graczami kasiastymi na raz dzieki skilowi ^^ ] no i walki miedzy gildiami są moim zdaniem bardzo przyjemne

-dead frontier - gra o zombie nie moge za dużo o niej powiedzieć bo nie grałem w to za długo lecz jedno wiem na pewno w dalszych miastach potrzebna jest grupka ludzi inaczej słabo sobie radzimi, a to co mi sie podoba w tej grze to to że wypady na bosy oraz skrypowane ataki zombie na miasta są bardzo przyjemne no i nagrody za nie też owocne ^^

-seafight - pływasz, grabisz, pijesz rum ... co tu więcej mówić ^^ może tylko to że pvp jest otwarte i "koxy" znęcają się nad słabiakami w bardzo męczący sposób ^^ no i oczywiscie gra na end game pay2win

-pirate storm - moim zdaniem niebo lepsza wersja seafight atakowanie npc jak i graczy jest o niebo realistyczniejsze no i DMG nie nalicza się tak sztywno jak w seafight gdzie na armacie masz 50 dmg i za te 50dmg walisz wszystkich, tutaj gra jest dynamiczniejsza a dmg wacha sie w okolo 30%-100% [ sa też missy oraz "otarcia" ] lecz kuleje tutaj pvp oraz wojny bractw lecz nadrabia to o wiele dynamiczniejsza walka no i pvp w obrębie nie lvli a statku i rangi pvp jaki posiadamy więc gra jest bardzo zbalansowana.

- shinowiworld - co tu mówić gra CompeR [ twórcy kosmicznych ] gdzie tym razem wcielamy się w świat "naruto" gra przypomina trochę anime lecz dużo rzeczy się różni lecz nie wiem czy w dalszych przygodach jest tak jak w anime gdyż z braku czasu i chęci w to nie gram lecz polecam dla wszystkich fanów Naruto na pewno się nie zawiedziecie ^^

To na tyle :P taki mały opisik :P pewnie jakąś grę zjadłem więc dopiszcie może ktoś zrobi jakąś listę takowych gier jak coś pozwalam na edytowanie i kopiowanie :PPPP

76561198013232167.png

Opublikowano

Blackcrusade, polska gra, możliwośc rozwijania postaci, czyli punkty, które dajesz w atak, kupujesz przedmioty, lvl'ujesz, przechodzisz do następnych map, kupujesz coraz to nowsze przedmioty, możesz je ulepszać. Jedynym problemem jest to, że gra tam około 15-20 osób, a ja staram się z powrotem ją ożywić, tak, aby ludzi grało jak rok temu :D
Jeśli byś się na nią zdecydował, proszę, poleć ją znajomym. Możesz także im dać link rekrytacyjny ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam. Poszukuję gry, nie pamiętam dokładnie czy to była via www czy zwykła do pobrania. Pamiętam że była to gra kosmiczna, że z każdą misją " lądowaliśmy " na jakiejś planecie i ją eksplorowaliśmy, latając statkiem tuż nad ziemią. Grałem w nią jakieś 2 lata temu więc nie mogę sobie przypomnieć nazwy. Może ktoś z Was ją kojaży to proszę o odpowiedź.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...