Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] (GamePlay) (#1) Bassilia.pl

Mietek Żul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NvCNfPd.jpg

Witam Wszystkich, przedstawiam Wam mój pierwszy filmik jaki kiedykolwiek wykonałem
i wrzuciłem na YT, jest to film przedstawiający serwer Bassilia który niedawno wystartował.

Osoby zainteresowane grą na serwerze typu 4Fun zapraszam !

Bardzo proszę o ocenę filmiku i uwagi związane z jego jakością, weźcie tylko pod uwagę że jest
to mój pierwszy filmik, dopiero się uczę więc jeśli macie jakieś zastrzeżenia to piszcie o trzeba zmienić.
Z góry dziękuję i pozdrawiam !

Opublikowano

Szczerze wypowiem się :

Jakość:

Słychać w tle szum, nie da się ukryć. Ogólna jakość dobra. Pierwsze filmy więc niech będzie.

Ocena:
8/10

Oprawa graficzna:

Tutaj kompletne zero :D

Ocena:

0/10

Zawarte informacje (cel) :

Tutaj nie mam pojęcia co powiedzieć. No aczkolwiek pokieruję się umysłem.

Popełniony ten sam błąd, jak możesz pisać GP a robisz powiedzmy (prezentacje). Tu się ludzie uczepią.

Aczkolwiek słowo pożegnania:
"Więc jeżeli serwer wam się podoba zapraszam"

Wiarygodnie nie ma nic złego, lecz uwierz mi na słowo tak się na prezentacjach mówi.

Ogólnie informacje fajne, ale widzę tu bardzo dużo błędów. Jestem wstanie Ci pomóc jak chcesz.

Aczkolwiek możesz robić to jak robisz i nie zwracać uwagi na moją krytykę.

Ocena:

5/10

Pozdrawiam <3

331g11v.png

Opublikowano

Szczerze wypowiem się :

Jakość:

Słychać w tle szum, nie da się ukryć. Ogólna jakość dobra. Pierwsze filmy więc niech będzie.

Ocena:

8/10

Oprawa graficzna:

Tutaj kompletne zero :D

Ocena:

0/10

Zawarte informacje (cel) :

Tutaj nie mam pojęcia co powiedzieć. No aczkolwiek pokieruję się umysłem.

Popełniony ten sam błąd, jak możesz pisać GP a robisz powiedzmy (prezentacje). Tu się ludzie uczepią.

Aczkolwiek słowo pożegnania:

"Więc jeżeli serwer wam się podoba zapraszam"

Wiarygodnie nie ma nic złego, lecz uwierz mi na słowo tak się na prezentacjach mówi.

Ogólnie informacje fajne, ale widzę tu bardzo dużo błędów. Jestem wstanie Ci pomóc jak chcesz.

Aczkolwiek możesz robić to jak robisz i nie zwracać uwagi na moją krytykę.

Ocena:

5/10

Pozdrawiam <3

Dzięki wielkie za konkretną opinię :)

Jeśli chodzi o szum to póki co kiepski mikrofon, ponieważ na razie nie będę inwestował w lepszy ze względu na to, że jeszcze nie wiem czy wkręci mnie totalnie robienie filmików, nigdy tego nie robiłem i pomyślałem że spróbuję :P Jeśli mi się to spodoba oraz moim ewentualnym odbiorcą to wtedy nabędę jakiś lepszy sprzęcik :)

Nie rozumiem o co chodzi z oprawą graficzną :O Mógłbyś to jakoś rozwinąć o co konkretnie chodzi ?;>

Co do informacji przekazanych w filmie to sam nie jestem do końca zadowolony, ponieważ przed kręceniem filmiku miałem w głowie konkretne informacje które chciałem przekazać ale przyszło co do czego to o połowie zapomniałem :D Ale cóż pierwszy raz nawijałem... powiedzmy sam do siebie, muszę się jakoś oswoić, ale myślę że w kolejnym filmie będzie już o wiele lepiej :)

Jeszcze raz dziękuję za konkretną ocenę. Pozdrawiam ! :)

Opublikowano

To prawda nie oceniałem Cie pod względem praktycznego myślenia bo to pierwszy film twój.

Co do grafiki:

Chodziło mi głównie o intro, efekty graficzne w filmie.

Mogę Ci zawsze zrobić grafikę jak tylko chcesz.

Życzę powodzenia i pozdrawiam.

331g11v.png

Opublikowano

To prawda nie oceniałem Cie pod względem praktycznego myślenia bo to pierwszy film twój.

Co do grafiki:

Chodziło mi głównie o intro, efekty graficzne w filmie.

Mogę Ci zawsze zrobić grafikę jak tylko chcesz.

Życzę powodzenia i pozdrawiam.

W sumie te wszystkie intra itd mi się okropnie nie podobają :D Ale możliwe że na kolejny film już coś zorganizuję :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Według mnie trochę za długi jak na GP. Gp mają max po 5-10 min.

Ale rób jak chcesz twój wybór i to doceniam moim zdaniem 8-10 :)

No tak trochę się to przedłużyło ale to mój pierszy film więc nie chciałem się bawić w jakieś cięcia itd. :P

Dziś lub jutro gp kolejnego serwera i ten nie będzie już taki długi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...