Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

klucz

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrz się na komentarze sprzedającego, ten jest w porządku to albo zwariował albo nie potrzebuje kluczy :D, myślę że można mu zaufać ponieważ widzę sporo pozytywnych 0 negatywnych.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Chyba jednak wiem o co chodzi, czytałem ze darmowe są te klucze, a gta 4 nie działa na tym. To losuje gre, a nie wybieram sam więc lipa.

Opublikowano

up@ tak pogra bo to gta 4 a nie 5, poza tym w 5 tez spokojnie pogra na tym sprzecie do teraz produkują. :)

Nie wiesz co mówisz, Gta IV jest tak zoptymalizowane, że możesz mieć kompa za 20k i ci się będzie ciął, a trafisz z bylejakim za 2k i akurat może być idealnie.

Co do tych kodów, to i tak można kupić, bo ta 1zł różnicy nie robi :P

Ciekawe skąd oni mają te kody, że sprzedają je za 1zł i jeszcze mają z tego jakiś zysk.

436951440626370320491.png

Opublikowano

I jak myślisz, że pograsz sobie w gta IV bez ścin na jakimkolwiek sprzęcie, to się mylisz.

Możesz mi kurwa do jasnej ciasnej powiedzieć gdzie pisałem czy mi pójdzie? Troche się dowiedziałem na temat tego i te kody są darmowe, a gta już na nich nie działa. Więc up wypierdalaj nastepnym razem, bo tylko spamujesz.

Opublikowano

na stronie cd action są za friko i sprzedaje ;) masz poradnik:

(pomiń tą zmianę IP)

Wiem, ale jak czytałem to gta 4 już tam nie działa.

Opublikowano

działa, jak by nie działało to by nie sprzedawał.

Bo oni sprzedają chyba tak, że podobno działa gta, ale i tak nie trafisz jej, bo ten cd-key juz nie ma w gta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...