Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA:SA-Serwer

Gość Zawadzki11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witjacie nie wiem czy dobrze napisalem odpowiednim dziale temacie itd;p mam pytanie jak ominac bana na hosting bo dostalem go?; p prosze o pomoc niech ktos bedzie laskawy; d

Opublikowano

Witjacie nie wiem czy dobrze napisalem odpowiednim dziale temacie itd;p mam pytanie jak ominac bana na hosting bo dostalem go?; p prosze o pomoc niech ktos bedzie laskawy; d

Ban jest nałożony na serial, Twojego komputera, ma 32 znaków (( litery ( drukowane ) / cyfry od 0 do 9 )).

To nie jest SAMP - mój drogi, że ominiesz go, po przez zmianie adresu IP, Twojego komputera ( 15 sekund - zmienisz IP ), i grasz dalej.

Tu tak nie ma...

To jest MTA ( bardziej rozbudowane, ma nowe samochody, ma nowe skiny, ma nowy - lepszy czat - można tak nazwać ), niż jakiś zwykły, gówniany SAMP, na którym można omijać bany, po przez zmiany IP, Twojego kompa...

Ten ban jest nałożony, napiętnowany na Twój komputer, i NIE DA SIĘ GO OMINĄĆ, pod żadnym sposobem, po przez instalacje systemu operacyjnego, po przez reinstalację MTA, GTA SAN ANDREAS, to też nic Ci nie da, ten fakt.

Nie ominiesz, tego bana.

A do kiedy masz, tego bana, aktywnego, w MTA???

bez gif

Opublikowano

Ban jest nałożony na serial, Twojego komputera, ma 32 znaków (( litery ( drukowane ) / cyfry od 0 do 9 )).

To nie jest SAMP - mój drogi, że ominiesz go, po przez zmianie adresu IP, Twojego komputera ( 15 sekund - zmienisz IP ), i grasz dalej.

Tu tak nie ma...

To jest MTA ( bardziej rozbudowane, ma nowe samochody, ma nowe skiny, ma nowy - lepszy czat - można tak nazwać ), niż jakiś zwykły, gówniany SAMP, na którym można omijać bany, po przez zmiany IP, Twojego kompa...

Ten ban jest nałożony, napiętnowany na Twój komputer, i NIE DA SIĘ GO OMINĄĆ, pod żadnym sposobem, po przez instalacje systemu operacyjnego, po przez reinstalację MTA, GTA SAN ANDREAS, to też nic Ci nie da, ten fakt.

Nie ominiesz, tego bana.

A do kiedy masz, tego bana, aktywnego, w MTA???

Tak jak napisalem wczesniej formatem sie da.
Opublikowano

Tak jak napisalem wczesniej formatem sie da.

Ale czego formatem ? Kompa, czy dysków ( C, D, E, F )?

bez gif

Opublikowano

ja formata robilem.od nowa instalowalem MTA spokojnie ja na mta umiem ominac bany ale na hosting to nie wiem jak,moj kolega jakos ominal bana na hosting ale z niego troll ze nie chce mi powiedziec; D

Ja w MTA gram 3 lata wiec nie mow mi co tam sie robi..

Opublikowano

ja formata robilem.od nowa instalowalem MTA spokojnie ja na mta umiem ominac bany ale na hosting to nie wiem jak,moj kolega jakos ominal bana na hosting ale z niego troll ze nie chce mi powiedziec; D

Ja w MTA gram 3 lata wiec nie mow mi co tam sie robi..

:OOO, to Ty Zawadzki.

To Ty Zawadzki, co trollowałeś administrację, i robiłeś w chuja, i Wielebnego, Wujka, PySke.

Ty masz bana na MTA -- > BestPlay, za Twój całokształt twórczości ( w tym trollowanie administracji / innych, zwykłych graczy ).

I Ty tu piszesz, jak ominąć tu bana. ZWARIOWAŁEŚ, do reszty?

Idę z tym do Wielebnego pokaże mu, i nie będzie on z tego zawalony, mój Ty drogi.

Nie da rady ominąć, tego bana, który jest na BestPlay'u. Na takim DM, serwerze.

I nie pisz próśb o UnBana.

bez gif

Opublikowano

:OOO, to Ty Zawadzki.

To Ty Zawadzki, co trollowałeś administrację, i robiłeś w chuja, i Wielebnego, Wujka, PySke.

Ty masz bana na MTA -- > BestPlay, za Twój całokształt twórczości ( w tym trollowanie administracji / innych, zwykłych graczy ).

I Ty tu piszesz, jak ominąć tu bana. ZWARIOWAŁEŚ, do reszty?

Idę z tym do Wielebnego na www.bestplay.pl, pokaże mu, i nie będzie on z tego zawalony, mój Ty drogi.

Nie da rady ominąć, tego bana, który jest na BestPlay'u. Na takim DM, serwerze.

I nie pisz próśb o UnBana.

WTF? :O Jak pisałem wcześniej formatem ominiesz.

Opublikowano

nice nice..Przydupas W....Omine bana zapytam sie adera jak dam mu kase wiec mozesz se isc z tym do wielebnego i tak omine ; P

mam bana nie wiem wlasciwie bo dawno nie zagladalem ;p

Formata robiłem to dupa i nic,kupuje nowego kompa bo widać nikt nie zna się na hackach..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...