Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Switch Botem realfreak.

Scooby6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z switchbotem realfreak gdy odpalam go i klikam ''run'' nic sie nie dzieje a wszystko wybralem tak jak mialo byc:

28006946363006549705.jpg

Mam windowsa 7 uruchomilem jako administrator i tak nic po kliknieciu ''Run'' nic sie nie dzieje.. wie ktos moze co zrobic?

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Witam mam problem z switchbotem realfreak gdy odpalam go i klikam ''run'' nic sie nie dzieje a wszystko wybralem tak jak mialo byc:

28006946363006549705.jpg

Mam windowsa 7 uruchomilem jako administrator i tak nic po kliknieciu ''Run'' nic sie nie dzieje.. wie ktos moze co zrobic?

mam to samo.. @up nie pomogło ;/ jakieś inne rozwiązanie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam to samo :( u mie też się nie dzieje nic jak wszystko mam dobrze ustawione a na jakim serwerze grasz xD ? może też tak być że serwer morze być zabezpieczony ;p :( mi na pandoramt2 nie działa :(

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry, że odkop sprzed prawie roku, ale mam problem taki jak w temacie, wył. antywirusa itp. nie daje oczekiwań. Czy kto mógłby mi pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...