Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] MCT, Diamond II -> darmowy elo boosting [2]

4ggr35510n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Nieanonimowy członek społeczności MPC ( ja :) ); oferuję pomoc w tzw. "boostowaniu dywizji".

Ostatni temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/888272-inne-mct-diamond-ii-darmowy-elo-boosting/?view=findpost&p=6656160

Diamond proof:

http://www.mpcforum.pl/topic/896017-ss-wanie-dostaem-si-do-diamentu-v-ama/?view=findpost&p=6746087

Zainteresowanych proszę o wysłanie informacji na PW.

First one wins.

- - - - -

Podstawowe pytania:

- Czy elo boost oferujesz za darmo.

- Czy czerpiesz z tego jakiekolwiek korzyści.

Nie pobieram żadnych opłat, jak w temacie.

Oczywiście, że mam korzyść - mam okazję bezstresowego pogrania na wylevelowanym smurfie bez konieczności levelowania własnego :) Każdy korzysta.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Podstawowe pytania:

- Czy elo boost oferujesz za darmo.

- Czy czerpiesz z tego jakiekolwiek korzyści.

Opublikowano

Jak w temacie.

Nieanonimowy członek społeczności MPC ( ja :) ); oferuję pomoc w tzw. "boostowaniu dywizji".

Ostatni temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/888272-inne-mct-diamond-ii-darmowy-elo-boosting/?view=findpost&p=6656160

Diamond proof:

http://www.mpcforum.pl/topic/896017-ss-wanie-dostaem-si-do-diamentu-v-ama/?view=findpost&p=6746087

Zainteresowanych proszę o wysłanie informacji na PW.

First one wins.

- - - - -

Nie pobieram żadnych opłat, jak w temacie.

Oczywiście, że mam korzyść - mam okazję bezstresowego pogrania na wylevelowanym smurfie bez konieczności levelowania własnego :) Każdy korzysta.

W cale sie nie zdziwie jak po jakims czasie dostaniecie bana, za na przyklad wulgarne slownictwa. Lub tez po prostu stracicie konto :) w Polsce nie ma nic za darmo, nie badzcie frajerami. :)

A jak widze cos typu dajcie passy, wybije wam dywizje, bo mi sie nie chce grac na swoim, to smiech na sali. Jak tam bardzo chcesz pograc na smurfie, to rob sobie konta z wlasnych refow.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

@up najwyżej napisze do supportu ;d problem ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Myslisz, ze odzyskanie konta jest takie proste? Zebys sie nie zdziwil :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

już raz odzyskiwałem i zajeło to 2 dni.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Heh nie zdziwcie się jak kont nie będziecie mieli. Już lepiej kogoś z rl zaprzyjaźnionego poprosić kto długo gra. Poza tym odzyskanie konta w 2 dni? To chyba x czasu temu. Teraz riotowi to zajmuje minimum 5 dni na odpisanie + musisz podać dane konta czyli kiedy było zakładane itp. Więc to taka prosta sprawa nie jest... A darmowy elo boosting? Ludzie wybijanie się z elo hell to fun z gry i test własnych umiejętności, a nie podanie passów jakiemuś oszustowi. Kosztuje to trochę nerwów i sił ale się opłaca, bo satysfakcja jest nieziemska i wiesz, że to dzięki twoim umiejętnością jesteś na danej dywizji. Przede wszystkim FUN ludzie. To ma być zabawa i odprężenie po ciężkim dniu.

Opublikowano

Już wolałbym dać konto Gimperrowi :P

Nie opłaca się nikomu dawać konta. Jak już to koledze, który długo gra i potrafi. Odzyskanie konta w 2 dni? Błagam, mi to zajęło 2 tygodnie, ponieważ 4 razy wysyłali e-mail z pytaniami. Jednym słowem: Nie opłaca się.

PS Czy prośby o konta nie są zabronione na MPC?

Informacja:

Już przewinęło się wiele takich postów odnośnie tego, że rejestracja jest wyłączona przez cały czas. Zostaje włączona na chwilę, gdy riot tak sobie postanowi. I w dziale panuje zakaz proszenia o konta!

Jest to jednak proszenie o konto w celu ,,wyboostowania".

@edit:

Istnieje ryzyko, że zostaniecie oszukani i zbanowani.

Napisał to Autor tematu :) To dowodzi, że nie warto.

@edit2:

Netrodal, akurat ja sobie zażartowałem, ale jednak tak czy siak wolałbym oddać konto Gimperrowi.

Opublikowano

To nie jest proszenie o żadne konto.

Istnieje ryzyko, że zostaniecie oszukani i zbanowani. Jeśli nie czujecie się zbyt pewnie w stosunku do mnie - dla własnego dobra i spokojnego snu nie korzystajcie z mojej propozycji.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

a czy boostujesz również na tureckim serwie? ja teraz nie mam czasu na grę tak więc chętnie przyjalbym taką pomoc

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Już wolałbym dać konto Gimperrowi :P

Nie opłaca się nikomu dawać konta. Jak już to koledze, który długo gra i potrafi. Odzyskanie konta w 2 dni? Błagam, mi to zajęło 2 tygodnie, ponieważ 4 razy wysyłali e-mail z pytaniami. Jednym słowem: Nie opłaca się.

PS Czy prośby o konta nie są zabronione na MPC?

Jest to jednak proszenie o konto w celu ,,wyboostowania".

@edit:

Napisał to Autor tematu :) To dowodzi, że nie warto.

Gimper grac nie umie, a NOML(taki ma nick na lolu) ma umiejetnosci grania na topie i jungli.

sstwc.jpg

Opublikowano

Rosja wchodzi w grę? Sprawdzimy czy warto dawać ci passy :P?

Opublikowano

Zamykam, bo zaczyna się wylęgarnia spamu. Piszcie mu na PW, tak jak napisał w 1 poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...