Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.i

Mam pytania:

1. Szukam jakiegoś naprawdę taniego hostingu minecraft bez lagów tak na serwer 20slotów, ale żeby znowu nie płacić 40zł... Chodzi mnie o 20slotówkę na potrzeby nagrywania serii multiplayer 10 vs. 10. I NIE PISZCIE MNIE CRAFTSERV BO ZA TAKIE GÓWNO (ICH SERWERY) 40ZŁ NIE BEDE PŁACIŁ. Dzięki, ale jestem uprzedzony do tego hostingu już przez 3-5 serwery/ów...

2. Ile ramu wystarczy na na slot (tak ok. 12-20 pluginów, 20slotów [m.in. Factions, WorldEdit, WorldGuard, Essenitals, DynMap, Factions+, FactionChat, LiveMC/yHardcore, + jakiś plugin na inny ciekawy świat i jakiś ciekawych do gdy jak ScoreBoard)?

3. Czy wystarczyła by oferta Minecraft Ice na FiberHost.pl ? 100mb/slot? czy może nawet wystarczy 45mb/slot?

Opublikowano

mineserv - 20 slotów 30zł , robią często eventy i o 50% taniej serwery są więc jak ci się trafi możesz kupić 20 slotów za 15zł :)

Chciałbym zdobyć Blue Member ;x

Opublikowano

Bierz Slotex.pl. Ja również jestem anty craftserve po tym, co u nich doznałem. Odpowiedzi dostawałem po 12 dniach, a musiałem się kontaktować, bo serwer wyłączał się co 1h. Masakra...

Slotex.pl dobry hosting, nie dedyk, ale na 20 slotów na 100% Ci starczy.

Sam mam tam ofertę, jednak już na mój serwer hosting nie starczał i lagowało. No cóż, 100 slotów na hosting? Jednak 20, to idealnie :)

Zaproponowali mi maszyny z OVH, oczywiście się zgodziłem, a wszystko przebiegło płynnie. Kontakt mają serio dobry i jak support Ci odpowiada,

to za przeproszeniem nie na "odpierdol", tylko na prawdę się starają jak najlepiej.

Serdecznie Ci polecam ten hosting :)

yCraft też spoko i stawiam go prawie na równi ze slotexem, bo jest trochę gorszy kontakt.

Maszynę lepszą ma yCraft, jednak na 20 slotów spokojnie wystarczy Ci oferta Slotexa.

Jest tańsza, to na pewno.

yCraft.pl

+ cena

+ RAM

+ panel

+ www

+ kontakt

+ stawki SMS

+ profesjonalizm 100%

+ żadnych przerw w serwerach

+ żadnych problemów z serwerami

+ FTP

W ogóle co Ty mówisz?

Ycraft nie oferuje strony WWW, ani wysokich stawek sms.

Wysokie stawki sms to ma Slotex.pl, bo płacać 11zł dostajesz na serwer aż 9zł.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Crafthost.pl

Profesjonalizm,

Support 24/7,

Stabilne serwery,

Darmowy 24 godzinny serwer testowy - Możesz sprawdzić jakie serwery są wytrzymałe,

FTP,

Automatyczny darmowy sklep www,

Uptime 100%,

Panel.

A jeśli chcesz nagrywać :

Masz kanał na YouTube gdzie zamieszczasz filmy związane z grą Minecraft? A może ciekawą stronę na temat gry Minecraft?
Jeżeli posiadasz ciekawy i popularny kanał na YouTube:
Napisz do nas przesyłając link do swojego kanału a ocenimy jego popularność i może właśnie z Tobą nawiążemy współprace.

Jak chcesz to mogę ci dać na pw gg administratora hostingu, naprawdę da się z nim dogadać :).

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Po sprawdzeniu kilku hostingow na w/w wymagania zostaje wlasciwie slotex.pl

Szalu nie ma ale przynajmniej jest dobry kontakt i dobre ceny oraz brak jest typowej dla innych hostingow zachlannosci na kase z is.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...