Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Religia

Smiesne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w 1 technikum mając wszystkie oceny poprawione a mając tylko jedynke z religii to normalnie nie zdaję czy mam poprawkę czy normalnie zdaję i odbieram świadectwo w czerwcu

dodam że od 2 klasy wypisuję się z religii i nie bd na nią uczęszczał

Chcę 100% pewnych odpowiedzi a nie jakieś przypuszczenia gimbów które chcą nabić tylko posty dla lansu.

PS Lekcje z księdzem mam we wtorek i we wtorek już wystawia oceny więc musiałbym już zacząć przepisywać zeszyt i jakiś referacik przygotować więc czekam na odpowiedz

Opublikowano

Z tego, co mi wiadomo, religia jest przedmiotem, który normalnie zalicza się do średniej i trzeba mieć go zaliczonego. Ewentualnie możesz się wypisać z tejże lekcji i wtedy nie będziesz musiał poprawiać. ;x Jednak wiele zależy też od szkoły - idź i się zapytaj.

Opublikowano

"

Chcę 100% pewnych odpowiedzi a nie jakieś przypuszczenia gimbów które chcą nabić tylko posty dla lansu.

PS Lekcje z księdzem mam we wtorek i we wtorek już wystawia oceny
więc musiałbym już zacząć przepisywać zeszyt i jakiś referacik
przygotować więc czekam na odpowiedz"

Czytaj ze zrozumieniem gdybym miał możliwość pójścia i zapytania się to bym się tutaj nie pytał

Opublikowano

Okej, to inaczej. Jeżeli przedmiot jest kontynuowany w następnej klasie to możesz przejść na warunkowym z jedynką, ale tylko za zgodą nauczyciela. Więc tak, czy inaczej, musisz porozmawiać ze swoim nauczycielem. A najlepiej zrób to, co masz zrobić, a nie szukasz sposobu, żeby się wymigać.

Poza tym skąd my mamy wiedzieć jakie masz normy u siebie w szkole? W każdej jest inaczej. Ogólnie przyjęte zasady wymieniłam Ci wyżej. Reszta to indywidualna sprawa placówki.

I nie, nie jestem gimbem. ;)

Opublikowano

Kurwa co wy z tymi "czy mogę przejść na ocenie 1 do następnej klasy".

NO KURWA JAK, CHYBA SAMA NAZWA MÓWI ŻE TO OCENA NIEDOSTATECZNA- UCZEŃ NIE OPANOWAŁ W NAJMNIEJSZYM STOPNIU MATERIAŁU!

Nie ma opcji żeby przejść z jedynką, nawet na warunkowym musisz zaliczyć materiał w następnej klasie w terminie wyznaczonym, czyli najprościej kurwa zacznij się uczyć.

Źeby mieć zagrożenie z religii... nie napiszę kim kurwa trzeba być.

Myślę że wyczerpałem temat, można zamknąć i posłuchaj się koleżanki.

e: po za tym nikt nie zna statutu twojej szkoły więc może tak pierwsze byś tam zajrzał?

Opublikowano

Kurwa co wy z tymi "czy mogę przejść na ocenie 1 do następnej klasy".

NO KURWA JAK, CHYBA SAMA NAZWA MÓWI ŻE TO OCENA NIEDOSTATECZNA- UCZEŃ NIE OPANOWAŁ W NAJMNIEJSZYM STOPNIU MATERIAŁU!

Nie ma opcji żeby przejść z jedynką, nawet na warunkowym musisz zaliczyć materiał w następnej klasie w terminie wyznaczonym, czyli najprościej kurwa zacznij się uczyć.

Źeby mieć zagrożenie z religii... nie napiszę kim kurwa trzeba być.

Myślę że wyczerpałem temat, można zamknąć i posłuchaj się koleżanki.

e: po za tym nikt nie zna statutu twojej szkoły więc może tak pierwsze byś tam zajrzał?

CO TY TUTAJ PIERDOLISZ? Jak z 1 nie wolno przejść... To Ty do jakiejś pojebanej szkoły chodziłeś, ilu moich kumpli przeszło z jedną jedynką za pozwoleniem rady...

Opublikowano

Zobaczyłem na świadectwo z klasy II i religia nie jest tam wpisana w rubryce "przedmity obowiązkowe", wiec utwierdziło mnie to w przekonaniu, że ocena z religi nie ma wpływu na to czy przejdziesz czy nie. Owszem, jest brana pod uwage przy wyliczaniu średniej ocen ale kogo to interesuje. Masz jeszcze możliwość napisania podania do wychowawcy o to że nie chcesz chodzic na religie. Możesz to zrobic nawet w dzien klasyfikacji (wiem to na przykładzie kolegi z klasy). Najwyżej ksiadz sie wkurwi i wychwawca bedzie mial cos do roboty. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

CO TY TUTAJ PIERDOLISZ? Jak z 1 nie wolno przejść... To Ty do jakiejś pojebanej szkoły chodziłeś, ilu moich kumpli przeszło z jedną jedynką za pozwoleniem rady...

Gratulacje właśnie zostałeś nominowany do najgłupszego postu na MPC Forum...

Bałwanie czytaj ze zrozumieniem! NA WARUNKOWYM czyli za pozwoleniem rady, a materiał i tak musisz zaliczyć (tak jest prawidłowo), a czy zaliczają to zależy od tych nierobów co uczą w szkołach i geniuszu rada głosuje wtedy gdy przedmiot jest kontynuowany w następnej klasie i mnie kurwa nie pouczaj bo nawet gimbazy jeszcze nie skończyłeś.

Opublikowano