Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobrze rozdane staty? I czy teraz pakować tylko w wytrz. i siłe?

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Woj, 9 lvl, siła 85, zręczność 34, intelig. 44,wytrzymałość 60, szczęście 42.

I czy teraz pakować tylko w wytrzymałość i siłę i troszke szczęście a zręczność i intelekt zostawić w spokoju?

Opublikowano

Int i Zr na razie nie "pakuj" chyba że zostają Ci jakieś drobniaki na koniec dnia. Maxuj cały czas Siłe i Wit, żeby było mniej więcej na takim samym poziomie (pkt)

Opublikowano

Jak wyzej. pakuj wiekszosc w sile, troszke mniej w wytrz i lekko w szczęscie :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za mało siły masz zdecydowanie. Pakuj duuużo w wytrzymkę, jeszcze więcej w siłkę, a w szczęście jak będziesz miał zbędny hajs :D

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

Opublikowano

za mało siły lecz wytrzymałosci też nie za dużo jak i szczęscia ; D szczescie się mało sprzydaje nie oszukujmy się wytrzymalosc jedz potem sila polecam 3:2 wytrzymalosc

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zręczność oraz inteligencja teraz ci się nie przydadzą. Jak powiedział kolega wcześniej, jeśli masz trochę pieniędzy pod koniec dnia to troszkę ulepsz, ale nie skupiaj się na tym. Dwa atrybuty nie podchodzące pod klasowe warto ulepszać w zależności od przeciwnika w lochach, ale to też nie ten poziom. mam nadzieję, że pomogłem.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...