Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S4 jest jak dla mnie dużym niewypałem. Są problemy z wyświetlaczem, bateria bardzo krótko trzyma, nie można zbytnio przybliżać stron internetowych... Z telefonów do 1k to możesz poszukać HTC One X, S3, HTC 8x. :)

Opublikowano

aha a taki jak bym ja chciał np. do 800 zł no do 600zł bo szkoda mi kasy na fona którego po upuszczenniu mógłbym zjebać za przeproszeniem

Opublikowano

aha a taki jak bym ja chciał np. do 800 zł no do 600zł bo szkoda mi kasy na fona którego po upuszczenniu mógłbym zjebać za przeproszeniem

Do 600 zł to polecam z całego serca HTC 8 s (Windows Phone 8 s by HTC). :) Naprawdę bardzo dobry smartphone. Ewentualnie Lumia 620, która niewiele się od wymienionego wcześniej modelu różni. Chyba, że koniecznie chcesz coś na Androidzie to może LG Swift L7? :)

Opublikowano

S4 jest jak dla mnie dużym niewypałem. Są problemy z wyświetlaczem, bateria bardzo krótko trzyma, nie można zbytnio przybliżać stron internetowych... Z telefonów do 1k to możesz poszukać HTC One X, S3, HTC 8x. :)

HTC one X jest pro :D S3 ma dobra opinie

Ale tak szczerze, to ktory smartfon teraz wytrzyma dluzej niz 1 max 2 dni bez czestego pisania, dzwonienia, smsowania, grania itp itd ? przy graniu smsowaniu, dzwonieniu pare godzin z frajdy

Opublikowano

Posiadam xperie P, srednio na baterii wytrzymuje okolo 18-30h, zalezy od mojego dnia :D jak czesto wlaczam przesyl danych, gry itp. To szybko zzera baterie, ale najwiecej baterii zzera ekran, ale za to rowniez jest bardzo dobry. Do tego aparat 8mpx, po prostu cudo :3 masz wiecej pytan? Wal na pw.

Opublikowano

Aha dzięki a telefony z tym doładowaniem to jakieś dobre są i ten HTC mnie zainteresował windows 8 czy jakoś tak

P.S. Kurier w sobote dostarcza paczki ?

Opublikowano

Do 1000 złotych - Sony Xperia S, ze względu na procesor i walkmana. Do 800 złotych - HTC Desire X - beats audio i chyba najwięcej RAMu w tej klasie cenowej, bo aż 768 oraz dual - core 1GHz robią swoje. Do 600 złotych - LG Swift L7 super jakość wykonania i duży ekran wykonany w technologii TFT, zapewniającyi naturalne odwzorowanie barw i idealne kąty widzenia.

Opublikowano

Do 1000 złotych - Sony Xperia S, ze względu na procesor i walkmana. Do 800 złotych - HTC Desire X - beats audio i chyba najwięcej RAMu w tej klasie cenowej, bo aż 768 oraz dual - core 1GHz robią swoje. Do 600 złotych - LG Swift L7 super jakość wykonania i duży ekran wykonany w technologii TFT, zapewniającyi naturalne odwzorowanie barw i idealne kąty widzenia.

Już Ci pisałem - wszelkie Beatsy, Walkmany i inne tego typu pierdoły można dograć i nie powinno się tym kierować przy zakupie.

Do 600zł żaden L7 tylko Galaxy Ace 2 - smartphone klasę wyżej. Kumpel ma - widziałem te cudowne barwy i świetne odwzorowanie kolorów... LWW ma już lepszą jakość obrazu. Ogólnie seria L to słaby wyświetlacz i przestarzały układy (takie odgrzewane kotleciki).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...