Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Moderatorzy a regulamin

Krzysssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie zaznaczę, że nie jestem hejterem itp. po prostu mam do was pytanie dlaczego moderatorzy mogą bezkarnie łamać regulamin?

81893809769403018750.jpg

W tabelce warów jest 3 pkt. za double post

http://www.mpcforum.pl/forum-64/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/

Wiem że dzieciakowi kolorek uderzył do głowy, ale zwykły user od razu dostanie warn natomiast tuaj zero reakcji. Każecie nam przestrzegać regulaminu a sami macie go w dupie.

Opublikowano

Post pod postem nie zawsze oznacza łamanie regulaminu.

@2x Down - hamuj się ze słowami... nie mów, że "wjebał byś warna" bo mnie nie znasz, i nie wiesz co bym zrobił...

@Down - przynajmniej ja w niektórych sytuacjach nie daje warna za post pod postem

1373369406-U138092.png

Opublikowano

jajebie...
Moderator otwierając temat dał informacje że temat w ogóle jest otwarty. co w tym złego?
Nie dość że odświeżył temat (co idzie na korzyść serwera (chyba chodzi o serwer)) to jeszcze masz do niego pretensje że powiadamia was (użytkowników) o tym?

Chyba w dupie się po przewracało.

@up.
A dubble post u usera co oznacza?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Uświadomcie sobie, że są pewne wyjątki tylko dla moderatorów. W/w posty to akurat normalna kolej rzeczy - temat został zamknięty ze stosowną informacją i ze stosowną otworzony. Jest to informacja dla użytkowników, która mogłaby zostać zwyczajnie przeoczona w razie edycji posta. :) Nie widzę w tym nic karygodnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...