Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Nie moge pobrać LoL-a

ThisYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem, mam nowy komputer więc chciałem pobrać tą gre. Gdy wchodzę na głowną stronę loguje się i daję "Pobierz" czy coś w tym stylu. Normalnie pobiera mały plik, ściągam go na pulpit i klikam 2 razy. Daje "Tak" przy pytaniu czy zezwalam. I wtedy powinno się pojawić okienko ze stanem pobierania gry, a nic się nie dzieje. Nic nie widać jakbym nic nie zrobił.

Próbowałem z tym Punk Booster czy jakoś tak, uruchamiałem jak administrator (to głowne konto), wyłączałem antywirusa i nadal nic nie działało...

Macie może jakieś pomysły ?

Opublikowano

Jakiego masz antywirusa? Spróbuj uruchomić w zgodności z XP (SP3) + prawa administratora.

Punk Booster (a właściwie Punk Buster) nic ci tu nie pomoże ;) jak już Pando Media Booster choć raczej niewiele da (jeśli w ogóle, btw. ten mały program ściągnięty ze strony chyba powinien go od razu zainstalować)

Opublikowano

tak jak kolega up napisal

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Mekler chodziło mi o to Pando Media Booster, mam Avasta zaawansowanego. Już wcześniej szystko było ustawione pod SP3 i odpalam zawsze jako administrator, nadal nic się nie dzieje. Wszystkie sterowniki są zainstalowane na komputerze ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...