Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MBot EuroParty

ziolo3236

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy mógłby ktoś Podać SS'y z mbota jeżeli ma Euro Party?

Chciałem spróbować ale nie ogarniam skilli i itd. itp. Czy mógłby ktoś podać Screeny z mbota z każdej zakładki Każdego chara? :D

Byłbym wdzięczny ;)

Opublikowano

Watpie aby komus chcialo by sie robic z 50 screenow aby Ci pomoc :) Poza tym jezeli nie ogarniasz skili oraz postaci to screeny z ustawieniem bota Ci nie pomoga bo zaraz na forum bedziesz pisal czemu mi postacie co chwile padaja itp itd poczytaj na forach o skilach i wtedy mozesz myslec o postawieniu pt :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

@UP

Najlepiej jak byś ogarną skille w grze :) Całe pt EU jest oparte na zakładce obszar i party :)

Np.

Wiz zakładka walka all skille obszarowe :) radius 30 w obszar

warrior radius 30 skille 999 i w zakładce party buffy jakie ma dać wiz czyli pq itp

bards tylko zakladka obszar radius 5 i w walce abs phy,mag i mana orbit

clear w party ustaw str,int,buff phy i mag na dane postacie, zakładka obszar radus 5 skille 999 w walce all holy i healy :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Dobra, ogarnąłem. Zapytałem kolegę który ogarnia barda i powiedział mi co sie przyda do euro PT, Już ogarniam, ale dzięki za pomoc.

BTW. Mam 3x Wizza 1x Clera 1x Warka i 1x Barda ;p

Opublikowano

Dobra, ogarnąłem. Zapytałem kolegę który ogarnia barda i powiedział mi co sie przyda do euro PT, Już ogarniam, ale dzięki za pomoc.

BTW. Mam 3x Wizza 1x Clera 1x Warka i 1x Barda ;p

3+1+1+1=6

zostały Tobie jeszcze 2 wolne sloty w PT. Dla mnie rzeczą oczywistą jest to, aby mieć 2 bardów.

Opublikowano

Cóż, Dla mnie nie są potrzebne wyrabiam 1.

btw. Z kolega zrobilismy sobie główne chary, on Warrior ja Wizz i mamy teraz full pt ;p

Opublikowano

A i mam jedno pytanko, Nawet jak Mam ustawiony obszar 5 to jeżeli jest GP to moje wizzy lecą za nim w piz..

Mam zaznaczone "Nie podążaj za celem poza obszar" i "Wróć do środka"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...