Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RaiderZ MMO Online

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Gra lub grał ktoś w RaiderZ ?

Jakie macie wrażenia z tej gry i czy ją ktoś poleca ?

Bo ja mam dość wolny internet, a nie wiem czy pobierać czy nie.

Jeżeli możecie to wypowiedzcie się w komentarzach o tej grze :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Z nowych (odblokowanych f2p) to niezle zapowiada sie Tera chociaz zapewne po wskazaniu sam obejrze co to za giera. Na uwage zasluguje brak klas i dowolnosc konfiguracji postaci.

A co do szybkosci neta to niezaleznie od giery mmo szybkosc jest wazna. Problem to to ze to gameforge a tam wysokiego standartu polaczenia bym sie nie spodziewal.

Opublikowano

Ja w ogóle nie mogę pobrać klienta tej gry, przerywa gdzieś przy 300 MB i dalej nie idzie, próbowałem już kilka razy i dalej to samo.

Wie ktoś jak to pobrać?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć

Gra lub grał ktoś w RaiderZ ?

Jakie macie wrażenia z tej gry i czy ją ktoś poleca ?

Bo ja mam dość wolny internet, a nie wiem czy pobierać czy nie.

Jeżeli możecie to wypowiedzcie się w komentarzach o tej grze :)

Ja aktualnie gram w nią i powiem szczerze, że gra ma swój poziom i wszystkie zapowiedzi ''nie kłamały''. Gra ma sporo niedociągnięć jednak jest na rynku dość zauważalna. Co do internetu zależy jaki masz internet, ja też mam wolny, mimo to gra po załadowaniu mapy działa doskonale.

Opublikowano

Grałem w tą grę jakiś czas temu ( ja wiem.. Coś koło pół roku temu ) i powiem szczerze że gra zrobiła na mnie spore wrażenie... Nie pamiętam jaki tam lvl wbiłem, ale mogłem iść do jakiegoś ogrodu gdzie był cholernie silny boss i głównie to mnie trochę zniechęciło do gry... Boss był bardzo silny i w nie za dobrej drużynie nie miało się po co tam iść... Grałem na początku magiem, ale zmieniłem na 14 lvl na tanka i szczerze mówiąc nie wiem czy dobrze zrobiłem.. Tank ma takie skille że kilku potworków będzie mu ciężko zabić.. Oczywiście ma tarcze, ale jak potworek zajdzie od tyłu to już tarcza do niczego ;). Gra tak sama w sobie jest naprawdę dobra, bossy są świetnie zrobione i naprawdę zadziwiają, a ich skille powodują spuszczenie...... szczęki w dół ( zboki ;o ). Osobiście grę polecam szczególnie że cały czas ( powoli ale jednak ) się rozwija :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Gra się dość fajnie, ale żeby lepiej poczuć klimat gry, potrzeba "ekipy" : ) Skołuj do gry kolegów (Najlepiej ze 4 : D) i wtedy się fajnie gra. Można chodzić od razu na misje wymagające drużyny. Fajnie jest, że itemy dropią, ale tylko ulepszacze, a broń i zbroję się tworzy : ) Parę atutów, których inne gry MMO nie posiadają : ) A co najważniejsze, jest DARMOWA : )

Opublikowano

To fakt... Fajnie jest jak itemy się tworzy, ale czasem itemy wymagają takich ulepszaczy, że trzeba trochę się namęczyć :D

Zbieram like ;x

Opublikowano

Nie opłaca się grać. Gameforge strasznie leję na tą grę. Potrzebują roku aby wprowadzić kontent który wstarcza na 2-3 tygodnie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...