Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mam problem ze stroną.

Mianowicie mam serwer hamachi.

Problem tkwi w tym, że nie mam żadnego szablonu.

Także pOszukuję szablonu pod stronę (może być obojętny)

byle by działał: ranking, rejestracja + (nie musi być, ale...) ranking gildi.

Jeżeli podacie mi go dam wam +, ale musicie mi napisać, jak og zainstalować. Jestem Ciemny >.<

>>>FAST<<<

Tworzę strony www na zamówienie :)[PISZ PW]

Opublikowano

Piszesz trochę chaotycznie bo chcesz szablon a tu nagle wyjeżdżasz z rankingiem gildii itp.

Chcesz sam szablon czy gotową stronę ze skryptami rankingu.Jeśli całą stronę to:

Pierwsze powiedz czy masz zainstalowane apache22 na systemie FreeBSD, jeśli nie wiesz to powiedz z jakich plików serwerowych korzystasz.

Polecał bym Ci tą stronkę:

http://www.mpcforum.pl/topic/783546-dl-strona-itemshop-cakowity-opis-by-derin/

Ma wszystko co potrzebne + dokładny opis instalacji i zarządzania IS.

Jeśli nie masz apache22 na serwerze to trzeba zrobić to w trochę inny sposób ale najlepiej napisz skąd masz te pliki serwerowe.

8910814572903361049127.png

Opublikowano

rozjebales system, piszesz, ze szukasz strony www, a w sygnie masz, ze piszesz strony www, lmfao

@antywarn

w dziale tutoriale i download znajdziesz strony(pelne) na serwer, wystarczy ze bedziesz mial mial zainstalowane apache na serwerze i dobrze skonfigurujesz configi

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...