Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W ile wbije 10 lvl?

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ^.^ Gram na s23 chodź to nie ma znaczenia to wolę dodać, mam 4 prawie 5 lvl, nowe konto, wcześniej 8, wiem nooob ale dopiero zaczynam grać. chcę na lochy już itp... jestem wojka, dobrze rozdane staty (najpierw siła, później wytrzymałość później szczęście i troszke intel. i zwinn.) I teraz jest 19:10 i bd grała bez przerwy gdzieś do 22, czy dam rade w tyle nabić 10 lvl? Nie mam wierzchowca, wole jechać kase w staty a grzybki mam 25 ale potrzebne mi są to karczmy.. :D Wiem, lepiej w wierzchowca ale ja mam inną taktykę :> A jeśli nie dam rady dzisiaj to w ile?

Może noobskie pytanie, ale zależy mi i nie znam się na tym.. :/

Biore misję takie gdzie jest najwięcej i kasy i expa

Nie mam gildii.. wiem jest już temat ale jak ktoś chcę mnie przygarnąć to nick : plenerka , z małej, bez niczego. 4-5 lvl :<

Opublikowano

Jeżeli ciśniesz full grzyby i wyrobisz 3 paski awki (awanturniczości w karczmie) to spokojnie jeszcze dzisiaj nabijesz. Jeżeli jedziesz bez grzybów. To standardowo gdzieś tak jutro, pojutrze powinieneś/naś mieć 10lv :)

1921.png

Opublikowano

właśnie kupuję z 80 grzybków więc spokojnie wyrobie duuużo awanturniczości, a i kupiłam teraz tego wierzchowca za 25grzybków na 14 dni ^.^ To nabije? ;3

A niee, jednak kupię 150 grzybków lub 120 L:>

Opublikowano

No chyba sobie żartujesz :) No pewnie, że nabijesz.jeżeli 80 grzybów kupujesz. To nie trać szybko to jako grzybiarz dostaniesz się do dobrej gildi ^^. Z tymi grzybkami rób tak, aby wyrabiać 3 paski awki i będzie GIT :)

1921.png

Opublikowano

ok, 6 lvl :) I leci ciągle, ale MAX ile nabije lvl bez gildii do 22? Już się opisałam, kupuje 110 grzybków jednak, mam już ponad 6 lvl, wierzchowca tego za 25 grzybków. że 22 godziny :O czyli jeszcze z 2h-3h czasu mam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy używasz grzybów, aby kupywać piwo w karczmie dziesiąty poziom powinnaś zdobyć w jeden, może dwa dni.

Sam zacząłem wczoraj grać od początku, dziś mam 9 poziom bez użycia ani jednego grzyba.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...