Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Perm

Orł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Czy kiedyś komuś z was odblokowali konto z permanentnym banem?

Czy jest sens pisanie do supportu?

Moje konto zostało skradzione bardzo dawno temu i dopiero tydzień temu odzyskałem dostęp do niego i do maila

i zauważyłem, że jest perm i nie wiem za co.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Napisz do nich i spytaj się za co masz perm'a. Mojemu koledze odblokowali konto ( był zbanowany za niby używanie speed hacka ale miał dowody na to że to nie on i konto zostało odblokowane). Wyjaśnij z nimi sprawę i po kłopocie ( oczywiście jeżeli niesłusznie dali ci bana).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

No napisałem do supportu i informacje takie dostałem:

-Ban za próbę sprzedaży konta za real kasę,

-Nie mogą odblokować bo minęło 30 dni od nałożenia blokady,

-"Rozumieją" co się stało ale nic nie mogą zrobić.

Japierdole, co za kurwa tępe osły. Jak mi ktoś zajeb*ł konto to jak miałem się z nimi skontaktować jak trzeba mailem od konta a właśnie konto mail mi ukradziono.

Napisałem im to tylko troszkę łagodniej. Ciekawe jaką odpowiedź dostanę.

Opublikowano

To już raczej nie da się odblokować konta bo po 30 dniach już nie odblokowują. Może spróbuj na irc.

Opublikowano

Ok popróbuję. Dzięki za pomoc :)

Można zamknąć.

Opublikowano

Nie ma co.sie.droczyc z gmami. Tak nie odbanuja i tak nie.odbanuja. Z reszta na email na.ktorym jest konto przychodzi wiadomosc za co ban. Ktos ci ukradl konto i z dupy z powrotem odzyskales passy?

Opublikowano

Nie ma co.sie.droczyc z gmami. Tak nie odbanuja i tak nie.odbanuja. Z reszta na email na.ktorym jest konto przychodzi wiadomosc za co ban. Ktos ci ukradl konto i z dupy z powrotem odzyskales passy?

Idioto...

Po:

1.Napisałem, że do zamknięcia to po chuj spamujesz?

2.Passy odzyskałem z dodatkowego maila na którego wysłałem przypomnienie hasła, ale po to musiałem

wracać ok. 200km do starego domu...

Opublikowano

200km po passy, haha, niezle :D Mi by szkoda bylo na paliwo.

Konto jest, raczej było warte gruby hajs, że tak powiem, bo raczej eq +22 - +24 pvp na dwóch postaciach nie chodzi piechotą.

@Edit

Nie zamykać.

Opublikowano

1. Dokładnie, GM'owie 4story to chyba osoby z IQ mniejszym niż beton. Ci ludzie nie potrafią zrozumieć najprostszych, logicznych zdań i poleceń.
2. Piertolenie o Chopinie, że nie mogą nic zrobić po 30 dniach. Mogą odblokować kiedy im się chce, to zalezy od nich.
3. Raz miałem nupa, 16 lvl mag, na którym było po 5 ulepszajek, gdy na IRC zagadałem kiedyś do Xyrusa, to odblokował po krótkiej pogadance.
4. Jeśli masz do czynienia z gm, którego krzesło ma wyższą inteligencje niż on, postrasz ich trochę że napiszesz do niemieckiego supportu, i dostaną skargę od GF.
Pozdrawiam, Sniper.

Opublikowano

W jaki sposób ich nastraszyć? Bo tak trochę myślałem i na nic wpaść nie mogę.

Opublikowano

Ja zaspamuje jeszcze raz. Trzeba byc naprawdę glupkiem, zeby dac opitolic sobie konto z eq 22-24, ogolnie sporo masz chyba tych postaci. W innym temacie pisales, ze masz maga eq 18-23 xD A jak opitolil ci konto, bylo jechac od razu.po "passy" a nie czekac 30 dni, klotnia z gm nic nie da, sa tak wszystkim zamroczeni, ze szok. Za hajs napewno odblokuja jakbys sie ugadal. Nie wiem po co tak walczysz o puste konto bez eq.. Pewno sie kiedys grało na hackach, jakies eq miales i chcesz odzyskac.- nie wnikam, bo moge sie mylic. Moj post dla cb bedzie zbedny, ale uwierz, ze z gm nie wygrasz.

Opublikowano

@Up

Po 1 nie musisz wierzyć w to co napisał.

Po 2 może nie grał kila dni i nie zorientował się że mu ukradli konto.

Po 3 z gm można wygrać ( oczywiście jeżeli to taki pospolity gm ).

Po 4 koniec spamu.

Po 5 temat rozwiązany i do zamknięcia ( tak napisał autor).

Opublikowano

Jezeli to taki pospolity gm, to wygra, hm wiekszosc tych ktorzy przyjmuja tickety nie jest pospolita. Co ich obchodzi, ze ktos, komus ukradl konto?-nic. Ja kiedys mialem sytuacje, ze zamieniłem sie kontem a na tym koncie, osoba uzywala nielegalnego oprogramowania. I co?-mialem tam set 20 i nie dalem rady z nimi wygrac mimo, ze przedstawilem krotki filmik z zamiana. Odbanowac moga, kiedy ban nie slusznie zostanie nalozony. A tu zostal slusznie, bo jego postac byla sprzedawana na allegro, skad gm ma wiedziec, ze to nie on je sprzedal? Gdyby szlo wygrac z gm to masa graczy by wrocila-tych pro. Tak, jedynie za hajs mozna wygrac z nimi. Jezeli konto warte kolo 1000zl, gm chce 500zl za odbanowanie.

Teraz orl, napisze ci zebys nie mieszal mnie z blotem, bo ja przedstawiam realia, na gm strata czasu i nerwow.

Opublikowano

Czy pospolitego, czy pierwszorzędnego GM'a, nastraszyć można każdego. O ile racja stoi po Twojej stronie. Jeśli to prawda, że miałeś hacka, chcesz odzyskać itd., to wszystko gra. Oni mogą odbanowac kiedy chcą. Po prostu są leniwi jak masło, przez co nie chcą odbanować.
Argument który przeważa wszystko: Kasa którą wydałeś na grę. Mydl im oczy że wydałeś i/lub masz zamiar wydać gruby hajs na grę :)
Nastraszysz w ten sposób, że dostaną upomnienie za nie spełnianie obowiązków. Mają odbanować, to odbanują. Jak nie ty to GF :)

Opublikowano

Ja zaspamuje jeszcze raz. Trzeba byc naprawdę glupkiem, zeby dac opitolic sobie konto z eq 22-24, ogolnie sporo masz chyba tych postaci. W innym temacie pisales, ze masz maga eq 18-23 xD A jak opitolil ci konto, bylo jechac od razu.po "passy" a nie czekac 30 dni, klotnia z gm nic nie da, sa tak wszystkim zamroczeni, ze szok. Za hajs napewno odblokuja jakbys sie ugadal. Nie wiem po co tak walczysz o puste konto bez eq.. Pewno sie kiedys grało na hackach, jakies eq miales i chcesz odzyskac.- nie wnikam, bo moge sie mylic. Moj post dla cb bedzie zbedny, ale uwierz, ze z gm nie wygrasz.

To z 18-23 to jest drugie konto, lecz tamto jest cenniejsze. Tak późno napisałem bo byłem za granicą i pracowałem + odpoczywałem i nie miałem czasu na takie sprawy i nie miałem pojęcia o tym, że ktoś mnie opierdolił z konta.

Czy pospolitego, czy pierwszorzędnego GM'a, nastraszyć można każdego. O ile racja stoi po Twojej stronie. Jeśli to prawda, że miałeś hacka, chcesz odzyskać itd., to wszystko gra. Oni mogą odbanowac kiedy chcą. Po prostu są leniwi jak masło, przez co nie chcą odbanować.

Argument który przeważa wszystko: Kasa którą wydałeś na grę. Mydl im oczy że wydałeś i/lub masz zamiar wydać gruby hajs na grę :)

Nastraszysz w ten sposób, że dostaną upomnienie za nie spełnianie obowiązków. Mają odbanować, to odbanują. Jak nie ty to GF :)

Hmm wypróbuję twój pomysł. Dam znać, jak dostanę odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...